چهارشنبه , ۳۰ خرداد ۱۳۹۷
خانه / استارتر / انواع سوپ / سوپ ماهی،به شیوه اهالی شیلی

سوپ ماهی،به شیوه اهالی شیلی

مواد لازم:

  • ۱ عدد ماهی(از هر نوعی)برش خورده به ۶ فیله
  • ۱ عدد برگ بو
  • یک دسته جعفری
  • ۱ عدد پیاز به چهار قسمت برش خورده
  • ۳ حبه سیر خرد شده
  • نمک
  • فلفل
  • آب یک عدد لیمو
  • ۲ قاشق چایخوری آویشن کوهی
  • ۱ قاشق چایخوری سس چیلی
  • ۲ عدد پیاز اسلایس شده
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن
  • ۶ قاشق غذاخوری کره
  • ۱ عدد هویچ اسلایس شده
  • ۳ عدد گوجه فرنگی پوست گرفته شده و خرد شده
  • رب گوجه فرنگی
  • نصف یک عدد فلفل دلمه ای قرمز که دانه هایش خارج شده
  • ۴ عدد سیب زمینی پوست گرفته شده و اسلایس شده
  • ۲ پیمانه آب(ترجیحا شراب سفید)
  • گشنیز به جهت تزئین

طرز تهیه:

داخل قابلمه پر از آب برگ بو،پیاز،جعفری حبه سیر،کله و پره ماهی را انداخته همگی را روی شعله ملایم به مدت ۲ ساعت داخل آب جوشانده تا آب طعم داری بدست آید.آب را با محتویات از صافی عبور داده تا عصاره یا آب جدا شود.

فیله های ماهی را با نمک،فلفل،آب لیمو،یک حبه سیر،یک پینچ نمک،آویشن کوهی و سس چیلی طعم دار کرده بگزارید تا فیله ها به مدت ۱ ساعت مرینیت شوند.

داخل قابلمه ای دیگر پیاز را همراه با روغن و کره ریخته تفتش دهید.هویچ،سیر،گوجه فرنگی،رب گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای  را اضافه نمایید.

عصاره گرم،سیب زمینی ها و شراب سفید(اگر نه آب)را اضافه نموده ماهی را اضافه کرده روی شعله کم ماهی ها را به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.

سوپ ماهی را فورا سرو نموده یک قاشق چایخوری کره روی سوپ انداخته با گشنیز تزئینش نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

ماهی سرخ شده یوجوآ،مخصوص کشور هندوراس

مواد لازم: ۲ عدد ماهی درسته،هر کدام دارای  ۳۴۰ -۲۸۰ گرم وزن(سر و دم ماهی …

دیدگاهتان را بنویسید