شنبه , ۳۰ تیر ۱۳۹۷
خانه / غذاها / کارهای خمیری / انواع کارهای خمیری / فریتر کدوحلوایی،مخصوص کشور شیلی

فریتر کدوحلوایی،مخصوص کشور شیلی

مواد لازم :

جهت تهیه سوپاپیلاس:

  • ۱ عدد کدوحلوایی کوچک شیرین
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • ۴ پیمانه آرد
  • نصف قاشق چایخوری  جوش شیرین
  • نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۲ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • ۴ قاشق غذاخوری کره آب شده
  • ۱ شیشه روغن نباتی جهت سرخ کردن

به منظور تهیه شربت:

  • ۱ پیمانه شکر قهوه ای
  • سه چهارم پیمانه آب
  • ۲ عدد چوب دارچین
  • ۱ قاشق چایخوری میخک صدپر
  • ۱ عدد پرتغال کوچک

طرزتهیه:

پخت کدوحلوایی:

کدوحلوایی را از وسط نصف کرده دانه ها و بخش داخلیش را خارج کنید.

قابلمه  پخت را با روغن نباتی چرب نموده کدو حلوایی های نیمه شده را ازسمت برش خورده داخل قابلمه قرار دهید.

کدوحلوایی را داخل فر از قبل گرم شده در دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۵۰-۴۰ دقیقه یا تا زمانی که نرم گردد بپزید.

بخش گوشتی کدوحلوایی را از پوسته اش جدا کرده داخل غذاساز له اش نمایید.شما به یک پیمانه از کدوحلوایی له شده نیاز دارید.

تهیه سوپاپیلاس:

آرد،جوش شیرین،بکینگ پودر،نمک و دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای را داخل کاسه ای با یکدیگر مخلوط نمایید.

کره آب شده و کدوحلوایی پخته شده را به داخل مخلوط بالا اضافه نموده همگی را با یکدیگر ترکیب نمایید.

آب را به میزان ۲-۱ قاشق غذاخوری به تدریج به داخل محتویات اضافه نموده تا خمیر نرمی بدست آید.

خمیر را به آرامی ورز داده تا یکدست گردد.

روی سطح آرد پاشی شده خمیر را طوری وردنه نمایید که به ضخامت ۶ میلیمتر برسد.

اجازه دهید تا خمیر به مدت ۵ دقیقه استراحت کرده سپس با کاترهای به شکل گرد و به قطر ۱۰ سانت روی خمیر قالب زده روی خمیرها با چنگال در چندین جا سوراخ ایجاد نمایید.

داخل ماهی تابه مقدار زیادی روغن ریخته آن را تا حدی که به دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد برسد گرم نمایید.

سوپاپیلاس ها را داخل روغن سرخ کرده به طرف دیگرش برگردانده تا زمانی که قهوه ای متمایل به طلایی گردند.آنها را روی حوله کاغذی قرار داده تا مختصرا روغنشان جذب شود.

جهت تهیه شربت:

یک پیمانه شکر قهوه ای را همراه با سه چهارم پیمانه آب،چوب دارچین و میخک صدپر داخل قابلمه ای ریخته بگزارید به جوش آید.

پرتغال را به چهار قسمت تقسیم کرده به داخل مخلوط شکر اضافه نمایید.

بگزارید تا محتویات به مدت ۵ دقیقه به جوشیدن ادامه دهد.

محتویات را از صافی رد نموده شربت را گرم نگه دارید.

به هنگام سرو سوپاپیلاس یا فریتر کدوحلوایی،آنها را یک به یک داخل شربت فرو برده به صورت گرم سروشان نمایید .

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

رولت پنیر بز،مخصوص کشور آمریکا(ایالت اوهایو)

مواد لازم: ۲۳۰ گرم پنیر بز یک سوم پیمانه بادام خرد شده ۶-۸ عدد برگه …

دیدگاهتان را بنویسید