پنج شنبه , ۳۰ خرداد ۱۳۹۸
خانه / استارتر / میگو سیخی با سس انبه،مخصوص کشور کلمبیا

میگو سیخی با سس انبه،مخصوص کشور کلمبیا

مواد لازم:

  • ۲۴ عدد میگوی درشت پوست گرفته شده و بخش سیاهیش خارج شده
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • نصف قاشق چایخوری زیره سبز
  • یک چهارم قاشق چایخوری پاپریکا
  • نصف قاشق چایخوری پودر پیاز
  • نمک
  • فلفل

به منظور درست کردن سس انبه:

  • ۱ قاشق غذاخوری کره
  • ۳ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
  • ۱ حبه سیر به صورت نگینی خرد شده
  • فلفل قرمز خرد شده
  • ۱ پیمانه بخش گوشتی انبه
  • ۱ قاشق غذاخموری شکر
  • یک پینچ زیره
  • نمک
  • فلفل
  • گشنیز تازه

طرز تهیه:

به منطور تهیه سس انبه:

داخل قابلمه متوسطی کره را روی شعله متوسط اجاق آب کرده به داخلش پیاز وسیر ر ا اضافه نموده تا زمانی که نرم شوند هر دو را بپزید.

انبه را اضافه نموده به مدت ۵ دقیقه با هر ازگاهی هم زدن مخلوط را پخته به آن شکر،فلفل قرمز،زیره را اضافه نموده به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه روی شعله کم کل محتویات را پخت نمایید.

نمک و فلفل را به مخلوط مذکور اضافه نموده گشنیز تازه روی مخلوط بپاشید.

به منظور پخت میگو:

داخل کاسه ای روغن زیتون،زیره،پودر پیاز،پاپریکا،نمک و فلفل را با یکدیگر ترکیب نمایید.میگوها را به داخل این مخلوط فرو برده کاملا به این ماده آغشته شان نموده داخل یخچال به مدت ۱۵ دقیقه نگهداریشان نمایید.

گریل را از قبل روشن نموده میگوها را از داخل مرینیت خارج نموده به سیخ کشیده هر طرفشان را به مدت ۳-۲ دقیقه روی گریل بپزید.

میگو سیخی ها را با سس انبه سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

سالاد سبزیجات و شاه ماهی،مخصوص کشور اکراین

مواد لازم: ۲ عدد تخم مرغ ۱ عدد گوجه فرنگی ۱ عدد چغندرقند(لبوی قرمز) ۱ …

دیدگاهتان را بنویسید