دوشنبه , ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع خورشت ها / مرغ شکلاتی تند،به شیوه اهالی ونزوئلا

مرغ شکلاتی تند،به شیوه اهالی ونزوئلا

مواد لازم:

  • ۴ عدد پیازکوچک خرد شده
  • ۲حبه سیر خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۴ عدد ران مرغ پرتغالی شده
  • ۴ عدد بال مرغ پرتغالی شده
  • آب و پوست رنده شده سه عدد پرتغال
  • ۳ عدد فلفل چیلی تازه به صورت نگینی خرد شده
  • ۲ قاشق چایخوری فلفل چیلی ملایمتر
  • ۱ قاشق غذاخوری تخم گشنیز
  • ۴۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • ۱۵۰ گرم شکلات  کاکائویی تخته ای  به تکه هایی شکسته شده
  • یک دسته برگ گشنیز(حدود ۲۵ گرم)

طرز تهیه:

از قبل فر را روی دمای ۲۰۴ درجه سانتیگراد تنظیم نموده روشن نمایید.

داخل قابلمه ای حاوی روغن زیتون پیازها و سیرهای خرد شده راتفت داده به مخلوط هر دو تکه های مرغ را اضافه نموده تا قهوه ای شدن تمامی اطراف مرغ آنها را تفت دهید.آب و پوست رنده شده پرتغال،فلفل چیلی های تازه و خشک شده،تخم گشنیز،گوجه فرنگی وشکر قهوه ای را به محتویات اضافه نموه مخلوط تمامی مواد را به مدت ۵ دقیقه بپزید.درب قابلمه را قرار داده غذا را داخل فر به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

غذا را از داخل فر خارج نموده مرغ ها را از داخل غذا خارج نموده داخل سس باقیمانده غذا شکلات را ریخته آن را هم بزنید.

به هنگام سرو روی مرغ سس شکلاتی را ریخته مقدار زیادی از برگ گشنیزخرد شده را روی آن پاشیده خورشت مرغ شکلاتی را در کنار پلوی ساده سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به  ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

آرز_کن_لچه فلن،مخصوص کشور ونزوئلا

مواد لازم: به منظور تهیه بخش آرز-کن-لچه ۵ پیمانه شیر گرم ۱-۲ عدد چوب دارچین …

دیدگاهتان را بنویسید