یکشنبه , ۲۵ آذر ۱۳۹۷
خانه / انواع دسرها / انواع دسرهای دیگر / آرز_کن_لچه فلن،مخصوص کشور ونزوئلا

آرز_کن_لچه فلن،مخصوص کشور ونزوئلا

مواد لازم:

  • به منظور تهیه بخش آرز-کن-لچه
  • ۵ پیمانه شیر گرم
  • ۱-۲ عدد چوب دارچین
  • دو سه عدد از پوست رنده شده لیمو
  • یک چهارم پیمانه شکر
  • ۱ پینچ نمک
  • ۱ پیمانه برنج
  • نصف قوطی شیر تغلیظ شده
  • ۱ قاشق غذاخوری کره
  • به منظور تهیه فلن:
  • یک و نیم پیمانه شکر
  • ۶ عدد تخم مرغ
  • یک قوطی شیر تغلیظ شده شیرین
  • یک قوطی ۴۰۰ گرمی شیر معمولی
  • ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل

طرز تهیه :

به منظور تهیه آرز-کن-لچه:

روی شعله ملایم قابلمه ای حاوی ۳ پیمانه شیر،چوب دارچین،پوست رنده شده لیمو،شکر ونمک را قرار داده همگی مواد  را با یکدیگر هم زده بگزارید که به جوش آیند.وقتی که شروع به جوشیدن نمود شعله را کم کرده برنج را اضافه نموده به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه یا تا زمانی که شیر تقریبا بخار شود محتویات را بپزید.

به اضافه کردن نیم پیمانه شیر به داخل محتویات ادامه داده به هم زدن مداوم ادامه دهید.میزان بعدی شیر را زمانی اضافه نمایید که شیر اضافه شده قبلی جذب برنج شده باشد.همراه با نصف پیمانه شیر معمولی باقیمانده شیر تغلیظ شده را نیز به داخل قابلمه اضافه نموده محتویات  را به مدت ۳-۲ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ تر شده و به قوام مورددلخواه برسند بپزید.بدانید که هرچقدر برنج خنک تر گردد مخلوط غلیظ تر میشود.

شعله را خاموش نموده کره را اضافه کرده دوباره همه مواد را هم بزنید.

به منظور تهیه کارمل:

شکر را به قابلمه ای دیگر روی شعله ملایم اضافه نموده با هم زدن مداوم از سوختن آن جلوگیری نمایید.اگر که شکر حالت قلمبه و دونه دونه پیدا کرد نگران نباشید.کاری که باید بکنید این است که شعله را کم کرده به هم زدن ادامه داده تا زمانی که شکر حل شده و شیره به کهربایی تیره درآید.به کمک دستکش قابلمه را برداشته آن را چرخانده به طوری کارمل به کل دیواره های قابلمه برسد.کارمل به کناری قرار داده حدود ۱۰ دقیقه بگزارید تا خنک گردد.

به منظور تهیه فلن:

اجزای ترکیبی فلن را داخل بلندر ریخته همگی را با یکدیگر میکس نموده تا زمانی که کاملا با یکدیگر ترکیب شوند.

به منظور نهایی کردن فلن:

فر را از قبل روی ۱۷۷ درجه سانتیگراد تنظیم کرده روشن نمایید تا گرم شود.

داخل کاسه ای بزرگ،آرز-کن-لچه و مخلوط فلن را با یکدیگر میکس نمایید.

مخلوط حاصل از مرحله قبل را به داخل قالب(قالبی که وسطش سوراخ است) حاوی کارامل منتقل نمایید.این قالب داخل قالبی بزرگتر حاوی مقداری آب جوش قرار داده فلن را به مدت یک ساعت و ۲۰ دقیقه داخل فر بپزید.

فلن را بعد از پخت و خنک شدن داخل یخچال به مدت حداقل ۲ ساعت قرار داده سپس  سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

دسر پرتغالی،به شیوه اهالی کشور آمریکا(ایالت مینه سوتا)

مواد لازم: دو بسته پودر ژلاتین یک پیمانه آب ۱ بسته ۲۳۰ گرمی خامه هم …

دیدگاهتان را بنویسید