دوشنبه , ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع خورشت ها / آسادو نگرو،مخصوص کشور ونزوئلا

آسادو نگرو،مخصوص کشور ونزوئلا

مواد لازم:

  • ۱۰۵۰ الی ۱۸۰۰ گرم فیله گوشت گرد
  • نمک
  • فلفل
  • ۶ حبه سیر به صورت نگینی خرد شده
  • یک سوم پیمانه سس ووسترشر
  • یک سوم پیمانه روغن نباتی
  • ۲ قاشق غذاخوری شکر
  • ۱ عدد پیاز به صورت نگینی خرد شده
  • ۱ پیمانه هویچ کوچک
  • ۱ عدد فلفل سبز دلمه ای پاک شده دانه هایش خارح شده به صورت تقریبا نگینی خرد شده
  • ۱ شاخه پونه کوهی
  • ۲ عدد برگ بو
  • ۱ پیمانه آب گوشت
  • ۱ عدد گالینابلانکا
  • ۱ پیمانه شراب قرمز
  • ۱ پیمانه نیشکر قهوه ای

طرز تهیه:

گوشت را آماده کنید:تمامی غشاهای چربی را از روی گوشت جدا نمایید.

داخل کاسه ای نمک،فلفل،سیر و سس ووسترشررا مخلوط نموده  فیله گرد شکل کاملی از گوشت درسته را داخل این مخلوط قرار داده آن را به مخلوط آغشته نمایید.گوشت مرینیت شده را داخل یخچال به مدت یک ساعت حتی بیشتر مثلا یک شب کامل قرار دهید.

زمانی که گوشت حاضر شد از داخل مرینت خارج نمایید.مابقی مرینیت را به داخل قابلمه بریزید

روغن را داخل ماهی تابه ای بزرگ روی شعله بزرگ اجاق گرم کرده هنگامی که روغن شروع به گرم شدن نمود به ان شکر را دقیقا در بخش وسط ماهی تابه اضافه کرده بدون هم زدن بگزارید تا شکر حل شود.گوشت را از تمامی اطراف آن تا حد قهوه ای شدن به خوبی سرخ نمایید.سپس گوشت را به داخل قابلمه منتقل نمایید.

پیاز،هویج،فلفل سبز،پونه کوهی،برگ بو،عصاره گوشت(خود آب گوشت) و گالیتابلانکای گوشت(عصاره به عمل آورده شده) و شراب را به داخل قابلمه اضافه نمایید.

گوشت را روی شعله بزرگ اجاق به مدت ۴ ساعت یا کمتر به مدت ۸ ساعت بپزید.

درب قابلمه را برداشته گوشت پخته شده را از داخل آن خارج نمایید.شاخه پونه کوهی را نیز خارج نمایید.بگزارید تا گوشت به مدت ۵ دقیقه استراحت نموده سپس میتوانید آن را روی تخته خرد کن قرار داده به قطعات گردی به ضخامت ۱٫۳ اسلایس نمایید.

بخش مایع و سبزیجات غذا را به داخل بلندر منتقل کرده آن را پوره نموده در حدی به صورت سس یکدستی تبدیل شود.(رنگ سس از قهوه ای تیره تا قهوه ای روشن تر متغیر خواهد بود.)سس را به داخل قابلمه ای دیگر ریخته روی شعله ملایم بگزارید تا بجوشد.نیشکر قهوه ای را به داخل سس اضافه کرده  بخوبی میکس کرده بگزارید سس تا زمانی که به رنگ قهوه ای تیره تر شده به قوام موردنظر برسد بجوشد.(حدود ۱۰-۸ دقیقه)طعم سس را چشیده در صورت نیاز به آن نمک و فلفل اضافه نمایید.گوشت های اسلایس شده یا همان گوشت درسته را داخل سس قرار داده بگزارید به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه داخل سس بجوشد.

اسادو نگرو را با سیب زمینی له شده و پلوی سفید سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

پت پای مرغ،به شیوه اهالی ونزوئلا

مواد لازم: به منظور تهیه خمیر: ۲ پیمانه آرد همه منظوره ۲ قاشق غذاخوری تره …