جمعه , ۳۰ شهریور ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع غذاها با گوشت مرغ / پت پای مرغ،به شیوه اهالی ونزوئلا

پت پای مرغ،به شیوه اهالی ونزوئلا

مواد لازم:

به منظور تهیه خمیر:

  • ۲ پیمانه آرد همه منظوره
  • ۲ قاشق غذاخوری تره خرد شده
  • سه چهارم پیمانه کره به تکه های کوچک برش خورده
  • یک پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • زرده های ۲ عدد تخم مرغ
  • ۶ قاشق غذاخوری خامه

به منظور تهیه سبزیجات و مرغ:

  • ۲ قاشق غذاخوری کره
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • ۴۵۰ گرم سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان برش خورده به تکه های ۳ سانتی
  • ۲ عدد هویج متوسط خرد شده به قطعات ۱٫۵ سانتی
  • یک ساقه کرفس برش خورده به قطعات ۱٫۵ سانتی
  • ۲۲۵ گرم قارچ اسلایس شده
  • ۲۸۰ گرم پیازکوچک
  • سه چهارم پیمانه نخود فرنگی

به منظور تهیه سس:

  • ۶ قاشق غذاخوری کره
  • یک چهارم پیمانه آرد همه منظوره
  • یک و نیم پیمانه آب مرغ
  • نیم پیمانه خامه
  • ۱ قاشق چایخوری آویشن تازه خر دشده
  • نمک
  • پودر فلفل سیاه
  • ۱ عدد تخم مرغ که با یک قاشق غذاخوری آب هم زده شده است.

طرز تهیه:

جهت تهیه خمیر:

داخل کاسه ای تره خرد شده و آرد را ریخته به آن کره را اضافه کرده با دست شروع به مخلوط کردن مواد کرده طوری که حالت توده های درشت داخلش به وجود آید.به آن پنیر را اضافه کرده همگی مواد را داخل بلندر ریخته بلند نمایید.

داخل کاسه ای کوچک زرده های تخم مرغ و ۵ قاشق غذاخوری خامه را با یکدیگر به هم زده،مخلوط زرده ها را کم کم روی مخلوط آرد ریخته با چنگالی به همشان زده تا جایی که خمیر شکل گیرد.مابقی خامه را در صورت نیاز اضافه نموده به آرامی خیمر را شروع به ورز دادن نموده تا زمانی که همگی مواد بخوبی با یکدیگر ترکیب شوند.خمیر را فشار داده تا به صورت گرد در آید.خمیر گرد را داخل سلفون قرار داده سپس آن را به داخل یخچال منتقل نموده تا حدی که نیاز است در آنجا نگه دارید.

جهت تهیه سبزیجات و مرغ:

ماهی تابه گودی را روی شعله ملایم قرار داده به آن کره و روغن نباتی را اضافه نموده تکه های مرغ را به مدت ۳-۲ دقیقه یا تا زمانی که اندکی قهوه ای رنگ شده اما کاملا نپزند تفتشان دهید.با قاشق سوراخ سوراخ آن ها را از داخل روغن خارج کرده به داخل کاسه ای انتقالشان دهید.

داخل همان ماهی تابه روی شعله ملایم هویج،کرفس و قارچ را به مدت ۵ دقیقه تفت داده با همان قاشق سوراخ سوراخ سبزیجات را خارج کرده به داخل کاسه ای دیگر بریزید.نخود فرنگی و پیازهای کوچک پوست گرفته شده(به اصطلاح پیاز صدفی) را به داخل سبزیجات ریخته همشان بزنید.

جهت تهیه سس:

داخل همان ماهی تابه کره را روی شعله ملایم آب کرده به آن آرد را اضافه نموده آرد را تا زمانی که یکدست و روان  شود هم بزنید.(حدود ۲ دقیقه).سس را از روی شعله برداشته کم کم  به آن آب مرغ،خامه و آویشن را اضافه نموده اما به سرعت در هر اضافه کردن همشان بزنید.سس را دوباره به داخل ماهی تابه ریخته با هم زدن مداوم بگزارید تا به جوش آید.سس را به مدت ۲ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ و یکدست شده بپزید.نمک و فلفل به آن اضافه نمایید.مرغ و سبزیجات را به داخلش اضافه نموده بگزارید تا طی مدت زمانی خنک شود.

فر را از قبل روی ۲۰۴ درجه سانتیگراد تنظیم نموده روشن نمایید.مخلوط مرغ و سبزیجات را به داخل قالب های گود مخصوص پای ریخته(مثلا میتوانید داخل بشقاب گود پای به قطر ۲۵ سانت بریزید.)روی سطح میز کار که اندکی رویش آرد پاشی شده  خمیر را قرار داده آن را با وردنه  در حدی باز کنید که به شکل دایره ای به قطر ۲۸ سانت گرددآن را روی مخلوط مرغ و سبزیجات قرار داده سپس لبه های خمیر را شکل داده آن را به تمامی اطراف ظرف پرس کرده تا لبه خمیر زیباتر بشود.روی خمیر مخلوطی اززرده تخم مرغ وآب مالیده در مرکز پای به کمک نوک چاقو ۳ عدد شکاف کوچک ایجاد نمایید.

پای را به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه یا تا زمانی که خمیر به رنگ قهوه ای متمایل به طلایی گشته ،مرغ و سبزیجات بپزند.پخت نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

رول سیب زمینی کاراملی،مخصوص کشور آمریکا(ایالت مونتانا)

مواد لازم: دو و نیم الی ۳ پیمانه آرد همه منظوره نیم پیمانه شکر یک …

دیدگاهتان را بنویسید