شنبه , ۳۰ تیر ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع غذا با گوشت قرمز / ساندویچ بوقلمون به شیوه اهالی سالوادور

ساندویچ بوقلمون به شیوه اهالی سالوادور

مواد لازم:

  • یک و نیم پیمانه آب جو (مثل دلستر)
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ۲ قاشق چایخوری کنجد
  • ۲ قاشق چایخوری دانه خشک شده کدوحلوایی
  • ۱ قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده
  • ۵ حبه سیر
  • ۲ عدد برگ بو
  • ۲ عدد ران بوقلمون بزرگ
  • نمک
  • پودر فلفل سیاه
  • ۴ عدد گوجه فرنگی خرد شده
  • ۲ عدد پیاز کوچک یکی خرد شده و دیگری به صورت نازک اسلایس شده
  • ۱ عدد فلفل دلمه ای سبز کوچک که دانه هایش خارج شده و خرد شده
  • نان باگت به تعداد دلخواه
  • ۱ دسته ترتیزک آبی یا همان شاهی آبی

طرز تهیه:

فر را از قبل روی ۱۷۷ درجه سانتیگراد تنظیم نموده گرم نمایید.داخل بلندر آب جو،روغن،فلفل سیاه،کنجد،دانه کدوحلوایی،پونه کوهی،سیر،برگ بو و یک پیمانه آب را ریخته همگی را با یکدیگر در حد پوره شدن میکس نمایید.پوره و بوقلمون را مخلوط نموده با نمک و فلفل طعم دار کرده داخل قابلمه قرار داده روی آن مقداری آب ریخته درب قابلمه را قرار داده به مدت ۲ ساعت یا تا زمانی که گوشت بوقلمون بپزد پختش نمایید.

گوجه فرنگی،پیاز خرد شده،فلفل  و یک پیمانه آب را داخل بلندر ریخته پوره نمایید. بوقلمون را به داخل بشقاب منتقل نموده (سس  داخل قابلمه بماند) بگزارید خنک شود.پوره را به داخل قابلمه منتقل نموده روی با هر از گاهی هم زدن بگزارید تا به جوش آید تا زمانی که سس غلیظ تر گردد(حود ۴۵ دقیقه).پوست و استخوانهای بوقلمون را از آن جدا کرده گوشت را با دستتان به تکه های ضخیم خرد کرده تکه های گوشت را داخل سس وارد کرده هم زده شعله را کم نموده خورشت را به مدت ۵ دقیقه بپزید.به آن نمک و فلفل بزنید.خوراک را بین نان باگت ها تقسیم نموده با پیاز اسلایس شده و شاهی آبی تزئینشان نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

فیله گاو با سیب زمینی وسس مرلوت،مخصوص کشور آمریکا(ایالت آیداهو)

مواد لازم: ۴ عدد فیله گاو ۳ عدد سیب زمینی درشت ۱۲ عدد پیاز کوچک …

دیدگاهتان را بنویسید