دوشنبه , ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷

خورشت مرغ،به شیوه اهالی بلیز

مواد لازم:

  • ۲ کیلوگرم بال و ران مرغ
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ قاشق چایخوری فلفل
  • یک و نیم قاشق غذاخوری پونه کوهی خشک شده
  • ۲ حبه سیر به صورت ریزخرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن (در حدی که کف قابلمه را پوشش دهد.)
  • ۲ قاشق غذاخموری آرد مخلوط شده با دو قاشق غذاخوری آب
  • ۱ عدد پیاز کوچک خرد شده

طرز تهیه:

داخل ظرفی نمک،فلفل،پونه کوهی و سیر(پودر سیر نیز میتواند جایگزین شود.)را با یکدیگر مخلوط نموده ماده ای جهت مرینیت ایجاد نمایید.تکه های مرغ را داخل این مخلوط مرینیت وارد کرده کاملا به آن آغشته نمایید.

دو قاشق غذاخوری روغن را داخل قابلمه بزرگی  ریخته روی شعله زیاد گرمش نمایید.تکه های مرغ را از سمت پوست داخل روغن قرار داده  هر یک از تمامی اطراف مرغ ها را به مدت ۵ دقیقه در حد قهوه ای شدن سرخ نموده هنگامی که به رنگ مذکور رسیدند پیاز را اضافه کرده سرخش نموده سپس مقداری آب اضافه نموده درب قابلمه را قرار داده بگزارید تا به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه آب به جوشیدن ادامه دهد(پختن را تا زمانی که ادامه دهید که مرغ کاملا بپزد)بعد از اینکه مرغ پخت و آبش تا حدود زیادی بخار شد،مخلوط آب وآرد را به داخلش اضافه نموده تا سس حاصل از آن غلیظ تر گردد.

مرغ را با پلو و موز سرخ شده سرو نمایید.(البته به شیوه اهالی بلیز)

منبع

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید.

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

درباره‌ی آشپز خلاق

دیدگاهتان را بنویسید