جمعه , ۳۰ شهریور ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع غذا با گوشت قرمز / خوراک گوشت سردست بره،به شیوه اهالی بلیز

خوراک گوشت سردست بره،به شیوه اهالی بلیز

مواد لازم:

  • ۴ عدد سردست بره
  • ۱۰ حبه سیر خرد شده
  • دانه های له شده فلفل فرنگی
  • ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
  • ۱ پیمانه عرق نیشکر یا همان رام
  • روغن زیتون به جهت سرخ کردن
  • ۲ عدد پیاز
  • ۲عدد هویج
  • ۲ عدد فلفل سبز
  • ۱۰ عددگوجه فرنگی رسیده کوچک
  • ۱عدد کدو
  • ۱ عدد بادمجان
  • دو بسته گالینابلانکای مرغ یا گوشت(عصاره که به صورت جامد در آمده است)
  • ۱ پیمانه رام یا عرق نیشکر
  • یک مشت سبزیجات خرد شده
  • ۲۲۷ گرم کره که به صورت مکعبی خرد شده

به منظورتهیه پای سیب زمینی شیرین:

  • ۹۰۰ گرم سیب زمینی شیرین
  • ۵ حبه سیر خرد شه
  • ۵ عدد برگ پونه کوهی
  • ۱۷۰ گرم پنیر موزارلای رشته ای(حالت نواری)
  • ۲۲۷ گرم آرد سفید
  • یک چهارم پیمانه شیر
  • ۵ عدد تخم مرغ

طرز تهیه:

داخل ظرفی سیر،پونه کوهی،فلفل،فلفل شیرین و رام را با یکدیگر مخلوط نموده گوشت سردست بره را داخل این مخلوط به مدت حداقل ۲۴ ساعت مرینیت نمایید.

سیب زمینی شیرین را پوست گرفته به تکه های ۰٫۳ سانتی اسلایس نمایید.این برش ها را با مخلوط سیر خرد شده و پونه کوهی خرد شده طعم دار نمایید.

داخل کاسه ای شیر و تخم مرغ ها را با یکدیگر هم زده آرد را به آن اضافه نموده همگی را با هم بخوبی مخلوط نمایید.نمک و فلفل را به آن اضافه نمایید.

داخل قالب به قطر ۲۵ سانت کاغذ روغنی قرار دهید.

یک لایه سیب زمینی در کف قالب قرار داده روی آن یک لایه پنیر موزارلا پاشیده به این شیوه پر کردن قالب ادامه داده طوری که آخرین لایه یعنی بالاترین لایه پنیر باشد.

مخلوط شیر را به داخل قالب ریخته به طوری که  مخلوط شیر کل سیب زمینی ها و پنیر را کاور کرده باشد.

پای سیب زمینی را به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ملایم بپزید.

گوشت بره را از داخل ماده مرینیت خارج نموده مایع مرینیت را به کناری بگذارید.

سبزیجات را به مکعب های ۱٫۵ سانتی خرد نمایید.(مثل کدو و…)

گوشت بره را با حوله کاغذی خشک نموده داخل قابلمه ای حاوی روغن زیتون تا زمانی که قهوه ای رنگ شود تفتش دهید.

پیاز،هویج و سیب زمینی شیرین را اضافه نموده به مدت ۲ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.مابقی سبزیجات را همراه با ماده مرینیت،یک پیمانه رام و عصاره  به داخل قابلمه اضافه نموده بگزارید تا گوشت بره به مدت ۴-۳ ساعت داخل قابلمه بپزد.

میتوانید تا پخت کامل گوشت به داخل قابلمه در صورت نیاز آب اضافه نمایید.

بعد از پخت کامل گوشت آن از داخل سس خارج کرده به کناری قرار دهید.بگزارید که سس روی شعله ملایم غلیظ تر شود.

قبل از سرو یک مشت از سبزی مثل ریحان و جعفری را به غذا اضافه نموده  و تکه های کره را به داخل سس اضافه نموده اما دیگر سس را نپزید.

سردست بره را با اسلایسی از پای سیب زمینی و سس کافی سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

بلدرچین شکم پر همراه با سس زغال اخته،به شیوه اهالی آمریکا(ایالت لوئیزیانا)

مواد لازم: ۲ قاشق غذاخوری روغن کانولا ۲۲۵ گرم گوشت چرخ کرده ۱۱۵ گرم جگر …

دیدگاهتان را بنویسید