پنج شنبه , ۱۶ مرداد ۱۳۹۹
خانه / استارتر / انواع غذاهای مزه دار / چیفریجو،مخصوص کشور کاستاریکا

چیفریجو،مخصوص کشور کاستاریکا

مواد لازم:

  • ۱۱۵ گرم گوشت پخته شده که به تکه های مکعبی شکل خرد شده
  • ۲-۳ پیمانه برنج سفید پخته شده
  • یک و نیم الی دو پیمانه لوبیای قرمز
  • نصف یک عدد پیاز
  • ۱ حبه سیر
  • نصف یک عدد فلفل دلمه ای قرمز

به منظور تهیه پیکو د-گالو به عنوان سس:

  • ۱ عدد پیاز قرمز کوچک
  • ۲ حبه سیر
  • یک مشت گشنیز
  • نمک
  • فلفل
  • ۲ عدد لیمو

طرز تهیه:

جهت درست کردن پیکو د-گالو:

به منظور تهیه این سس پیاز و سیر را به صورت نگینی خرد نموده آب لیمو را داخلش ریخته گشنیز خرد شده به آن اضافه نموده همگی را هم بزنید.

جهت درست کردن چیفریجو:

پیاز نگینی خرد شده،فلفل قرمز وسیر را داخل قابلمه حاوی روغن تفت داده زمانی که بوی خوشی بلند شد برنج سفید پخته شده را به مواد اضافه نموده بگزارید مخلوط تا زمانی که برنج گرم شود روی گاز بماند.

لوبیا و عصاره آن را روی شعله گرم نموده داخل هر کاسه ای یک ملاقه لوبیا و عصاره آن را ریخته سپس مقداری  از مخلوط برنج و پیاز را به داخل اضافه نمایید.روی مخلوط برنج و پیاز گوشت خرد شده و یک قاشق برزگ پر از سالسا یا همان سس پیکو د-گالو را قراردهید.

این استارتر را با چیپس تورتیلا،آب جو(دلستر) سرو کرده از خوردنش لذت ببرید.استارتر را میتوانید با لیمو و آووکادو نیز همراه نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

کاچیاتور کدوحلوایی_مرغ،مخصوص کشور کاستاریکا

مواد لازم: ۱ عدد پیاز ۱ عدد تره فرنگی ۴ حبه سیر ۲ اسلایس از …

پاسخی بگذارید