جمعه , ۳۰ شهریور ۱۳۹۷
خانه / استارتر / گارناچاس،مخصوص کشور گواتمالا

گارناچاس،مخصوص کشور گواتمالا

مواد لازم:

  • نصف یک عدد پیاز بزرگ خرد شده
  • ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۲ عدد سیب زمینی بزرگ به صورت مکعبی خرد شده
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری فلفل
  • ۴۵۰ گرم  خمیر ماسا(خمیر حاصل ازآرد ذرت) از قبل آماده جهت تهیه تورتیلا
  • روغن برای سرخ کردن
  • به منظور تهیه رویه غذا:
  • ۲ پیمانه کلم بنفش به صورت نواری خرد شده
  • ۱۴۰ گرم پنیر کوئسو فرسکو
  • برگ گشنیز
  • یک و نیم پیمانه خامه ترش

طرز تهیه:

داخل قابلمه ای ۲ قاشق غذاخوری روغن ریخته پیاز را داخل آن تا زمانی که نرم شود تفت دهید.گوشت چرخ کرده،سیب زمینی،نمک و فلفل را اضافه نموده تا زمانی که گوشت قهوه ای رنگ شده و سیب زمینی ها نرم شود مخلوط را بپزید.به کناری بگذارید.

خمیر ذرت را به صورت گردی هایی به قطر ۱۰ سانت در آورده این گردی ها را به صورت کاسه مانند تبدیل کنید طوری لبه هایش  به میزان ۱٫۳ سانت ارتفاع داشته باشد.

ماهیتابه گودی را روی شعله متوسط اجاق قرار داده به میزان کافی روغن داخلش ریخته طوری که یک چهارم ارتفاعش را روغن بپوشاند.

هنگامی که دمای روغن به ۱۶۰ درجه سانتیگراد رسید به دقت کاسه های خمیری را داخل روغن داغ قرار داده هر طرف از کاسه ها را به مدت یک دقیقه و سی ثانیه یا تا زمانی که طلایی شوند سرخ نمایید.خمیرهای سرخ شده را از داخل روغن خارج نموده آنها را روی حوله کاغذی قرار گرفته روی ظرف بنمایید.

به منظور نهایی کردن غذا،سه قاشق غذاخوری مخلوط گوشت چرخ شده را داخل هر یک از کاسه های خمیری ریخته سپس به ترتیب کلم بنفش رنگ نواری،گوجه فرنگی خرد شده،گشنیز و مقداری خامه ترش قرار داده در پایان پنیر کوئسو فرسکو روی غذا بپاشید.

غذا را گرم سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

خوراک گوشت،به شیوه اهالی کشور آمریکا(ایالت می سی سی پی)

مواد لازم: ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون یک و نیم کیلو گوشت که به صورت …

دیدگاهتان را بنویسید