چهارشنبه , ۲ خرداد ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع غذاها با گوشت مرغ / چوچیتوس،مخصوص کشور گواتمالا

چوچیتوس،مخصوص کشور گواتمالا

مواد لازم:

به منظور تهیه سس:

  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۵ عدد گوجه فرنگی
  • ۱ عدد فلفل قرمز تند
  • ۴ عدد گوجه فرنگی مکزیکی(میتوانید در صورت عدم یافت استفاده نکنید)
  • ۱ عدد پیاز متوسط پوست گرفته شده و به دو نیم شده
  • ۲۰ گرم تخم کدوحلوایی
  • ۲۵۰ گرم دانه کنجد
  • ۱ عدد چیلی خشک شده
  • نصف قاشق چایخوری پودر چیلی
  • نمک
  • فلفل سیاه
  • ۲۵۰ گرم مرغ بدون استخوان به تکه های ۲٫۵ سانتی خرد شده

به منظور تهیه خمیر:

  • ۴۵۰ گرم آرد ذرت
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • یک و نیم پیمانه آب
  • ۲۲۵ گرم کره

طرز تهیه:

ماهی تابه ای بزرگ را روی شعله ملایم گرم کرده به داخلش روغن زیتون را اضافه نموده ماهی تابه را چرخانده تا روغن به تمامی کف آن رسیده سپس تمامی سبزیجات بالا را در یک لایه داخل ماهی تابه قرار دهید.

سبزیجات را به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه از تمامی جهاتش تفت داده در حدی کاراملیزه شوند.

در حالی که سبزیجات درحال پخت هستند،ماهی تابه کوچک را روی شعله ملایم قرار داده تخم کدوحلوایی،دانه کنجد،چیلی را به داخلش اضافه نموده با هم زدن به آرامی آنها را برشته نمایید.نیازی به اضافه نمودن روغن به داخل ماهی تابه نیست.زمانی که دانه ها برشته شدند بلافاصله گاز را خاموش نموده بگزارید تا مخلوط دانه ها خنک شده آنها را پودر نمایید.

سبزیجات سرخ شده را تا حدی که نرم و یکدست شوند پوره نموده به آن پودر دانه ها و ادویه جات گفته شده و پودر چیلی  را اضافه نمایید.

به منظور تهیه خمیر:

داخل کاسه ای بزرگ آرد ذرت و نمک را با یکدیگر میکس نموده کم کم به آن آب را اضافه نموده در حین اضافه کردن با دست تمامی مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید.هنگامی که خمیر شکل گرفت کره نرم شده را به آن اضافه نموده  شروع به ورز دادن خمیر نموده تا لحظه ای که خمیر نرمی بدست آید که به دست نچسبد.

به منظور نهایی کردن غذا:

پوست ذرت را داخل آبکش قرار داده آن را بخوبی شده در صورت نیاز خشکشان نمایید.

تکه های مرغ را داخل کاسه ای قرار داده یک پیمانه از سس تهیه شده در بالا را روی آنها ریخته همشان زده طوری که بخوبی به سس آغشته شوند.سپس آنها را به کناری بگذارید.

از خمیر تکه های ۸۰ گرمی جدا نموده آنها را به صورت یک توپ درآورید.آن را از این دست به آن دست پاس داده تا به صورت یک دایره یا بیضی تخت شود.

یکه تکه از مرغ و یک مقدار کمی از سس را با قاشق به وسط خمیرهای دایره ای تخت شده ریخته لبه های خمیر را به همدیگر رسانده به یکدیگر بچسبانید..این خمیر توپر را در وسط پوست ذرت قرار داده کناره های پوست ذرت را روی خمیر قرار داده آن را کاملا مهر و موم نمایید.

هنگامی که شما مرحله اول بسته بندی را انجام دادید بخش پایینی پوست ذرت را به قسمت بالا تا کرده  با نخی از جنس ذرت این قسمت را ببندید.

بسته پوست ذرت را برداشته به آرامی خمیر را با دست سر بدهید تا به قسمت پایین بسته هدایت شود سپس قسمت بالای پوست ذرت را با نخی از جنس پوست ذرت ببندید.

تمامی بسته های ذرت را داخل بخارپز بزرگی قرار داده داخل قابلمه مقداری آب ریخته بخارپز را روی آن قرار داده بسته ها را به مدت ۴۰ دقیقه بخارپز نمایید.

به منظور سرو بسته های ذرت را داخل بشقاب قرار داده در کنار آن یک کاسه کوچک از سس قرار دهید.غذا را گرم سرو نموده در صورت تمایل میتواند روی آن اندکی پنیر رنده شده بپاشید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

چیکن باربیکیو،به شیوه آمریکایی ها(ایالت آلاباما)

مواد لازم: ۱ عدد پیاز به صورت حلقه های ۶ میلی اسلایس شده سه چهارم …

دیدگاهتان را بنویسید