چهارشنبه , ۲ خرداد ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع خورشت ها / پپیان د-پلو،مخصوص کشور گواتمالا

پپیان د-پلو،مخصوص کشور گواتمالا

مواد لازم:

  • ۵ عدد گوجه فرنگی مکزیکی(متوسط)(میتوانید از گوجه فرنگی معمولی نیز استفاده نمایید منتها تعدادش را کم کنید)
  • ۶ حبه سیر
  • ۳ قاشق غذاخوری تخم خام کدوحلوایی
  • ۳ قاشق غذاخوری  دانه کنجد برشته شده
  • ۲ عدد فلفل چیلی خشک شده
  • یک چهارم چوب دارچین
  • ۴۱۰ گرم گوجه فرنگی کبابی شده و به صورت نگینی خرد شده
  • ۳ قاشق غذاخوری آرد ذرت
  • نصف قاشق چایخوری نمک دریایی(هر نوع نمکی که داشتید قبول است)
  • یک و نیم قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • برنج سفید

طرز تهیه:

ماهی تابه استیل بزرگی  را روی شعله ملایم گرم نموده داخلش روغن را اسپری کرده سیر و گوجه فرنگی مکزیکی را داخلش ریخته به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که نصفه نیمه برشته شود تفت دهید.سپس گوجه فرنگی ها را به چهار قسمت برش زده به کناری بگذارید.

در این حین تخم کدوحلوایی،دانه کنجد، فلفل چیلی و چوب دارچین  را داخل ماهی تابه بزرگ دیگری وارد کرده روی شعله ملایم به مدت ۷-۶ دقیقه یا تا زمانیکه قهوه ای رنگ شده و بوی خوشی از آنها بلند شود با بارها و بارها هم زدن برشته شان نمایید.(مراقب باشید که نسوزند).مخلوط این ادویه جات را داخل غذاساز ریخته تا زمانی که به خرده ریزه تبدیل شوند آنها را با یکدیگر میکس نمایید.به آنها گوجه فرنگی برشته شده،گوجه فرنگی مکزیکی،سیر و نصف قاشق چایخوری نمک را اضافه نموده  تا زمانی که نرم شوند همشان بزنید.

روغن زیتون را داخل همان ماهی تابه روی شعله بزرگتر اجاق گرم نموده تکه های مرغ را به داخلش اضافه نموده آنها را با هم زدن مداوم به مدت ۷-۵ دقیقه  یا تا زمانی که رنگ صورتی آن تبدیل به سفید بشود بپزید.مخلوط گوجه فرنگی را به داخل قابلمه اضافه نموده  با هم زدن مداوم تا زمانی که غلیظ تر شود بجوشانید.آرد ذرت را نیز به آن اضافه نموده هم بزنید.

خورشت را با پلو سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

فیامبره،مخصوص کشور گواتمالا

مواد لازم: به منظور تهیه بخش سبزیجات: دو و نیم پیمانه کلم به صورت نواری …

دیدگاهتان را بنویسید