یکشنبه , ۲۵ آذر ۱۳۹۷
خانه / استارتر / انواع سالاد / فیامبره،مخصوص کشور گواتمالا

فیامبره،مخصوص کشور گواتمالا

مواد لازم:

به منظور تهیه بخش سبزیجات:

  • دو و نیم پیمانه کلم به صورت نواری خرد شده
  • ۲ پیمانه لوبیا سبز خرد شده
  • ۲ پیمانه گل کلم به چهار قسمت تقسیم شده
  • ۲ پیمانه چغندرقند که به صورت نوارهای نازک و کوتاه خرد شده
  • ۲ پیمانه هویچ که به صورت نوارهای نازک و کوتاه خرد شده
  • ۸ عدد مارچوبه
  • یک چهارم پیمانه نخود فرنگی

به منظور تهیه بخش سرکه ای این غذا:

  • یک چهارم پیمانه سرکه سفید
  • سه چهارم پیمانه عصاره مرغ
  • یک دوم پیمانه عصاره حاصل از سبزیجات
  • نصف پیمانه روغن زیتون
  • یک دوم قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
  • ۱ قاشق غذاخوری سیر به صورت نگینی خرد شده
  • سه چهارم قاشق چایخوری دانه خردل
  • سه چهارم پیمانه فلفل سیاه
  • ۲ عدد برگ بو
  • سه چهارم قاشق چایخوری آویشن
  • نصف قاشق چایخوری پونه کوهی
  • یک و نیم الی ۲ قاشق چایخوری شکر
  • ۲ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ پیمانه جعفری خرد شده تازه
  • یک پیمانه پیاز قرمز اسلایس شده

به منظور تهیه بخش کنسروی:

  • یک چهارم پیمانه پنیر نخل
  • ۸-۱۰ عدد پیاز کوچک(مخصوص ترشی)
  • یک هشتم الی یک چهارم پیمانه خیارشور اسلایس شده
  • ۱۰ عدد زیتونذ پر شده با فلفل فرنگی شیرین
  • یک هشتم الی یک چهارم پیمانه فلفل دلمه ای قرمز که به صورت نواری خرد شده و کبابی شده
  • ۴ عدد گل درخت نخل

به منظور تهیه بخش پروتئین حیوانی:

  • نیم پیمانه مرغ بریان به صورت نواری خرد شده
  • نیم پیمانه سوسیس اسلایس شده
  • نیم پیمانه میگو و تن پخته شده
  • به منظور تهیه بخش پروتئین گیاهی:
  • یک هشتم الی یک چهارم پیمانه باقلا(اختیاری)
  • یک هشتم الی یک چهارم پیمانه نخود(اختیاری)

به منظور تهیه بخش پنیری:

  • یک هشتم الی یک چهارم پیمانه پنیر کوئسو فرسکو به صورت مکعبی خرد شده
  • یک هشتم الی یک چهارم پیمانه پنیر چدار به صورت نواری خرد شده

به منظور تزئین:

  • کاهو
  • ۶۰ گرم ذرت کوچک
  • ۲ عدد تخم مرغ آب پز به صورت حلقه ای خرد شده
  • ۳ عدد تربچه قرمز که به شکل گل برش داده شده
  • یک هشتم الی یک چهارم پیمانه پیاز کوچک اسلایس شده
  • یک هشتم الی یک چهارم پیمانه قارچ تفت داده شده اسلایس شده
  • یک هشتم الی یک چهارم پیمانه پنیر سفید معمولی
  • فلفل دلمه ای به شکل گل برش داده شده

طرز تهیه:

روز اول:

تمامی سبزیجات به غیر از چغندر قند را داخل ۴ پیمانه آب نمک به جوش آمده پخته آنها را به ترتیب آنچه که در بالا گفته شده تا حد پخت کامل پخته نیم پیمانه از عصاره حاصل از آنها را رزرو نمایید.چغندرقند را جداگانه داخل آب به مدت ۴۰ دقیقه آب پز نمایید.چغندرقند را زیر آب سرد گرفته پوستش را گرفته آن را به صورت نوارهای کوتاه خرد نمایید.تمامی سبزیجات به غیر از مارچوبه را با یکدیگر مخلوط نموده اجازه دهید خنک شوند.مارچوبه را به منظورتزئین به کناری بگذارید.

تمامی اجزای ترکیبی در بخش سرکه (به غیرا ازعصاره مرغ) را داخل بلندر ریخته تا زمانی که حالت کرمی مانند شود آنها را با یکدیگر میکس نمایید.عصاره مرغ را به این ماده کرمی مانند اضافه کرده دوباره آن دو را هم بزنید.

در حقیقت این سس سرکه ای طعم قوی ای داشته که به منظور مرینیت کردن تمامی سبزیجات پخته شده لازم است.

داخل کاسه ای بزرگ تمامی سبزیجات پخته شده را با سس سرکه ای،جعفری خرد شده و پیاز قزمر خرد شده ترکیب نموده بگزارید تا سبزیجات به مدت یک شب کامل مرینیت گردند.روز بعد طعم سبزیجات را تست نموده در صورت نیاز طعمدارش کنید.

در روز بعد:

درب تمامی اجزای ترکیبی که داخل شیشه هستند را باز کرده از تمامی این مواد به میزانی برداشته همگی را ترکیب کرده در حدی که به یک چهارم الی یک سوم پیمانه برسند.این ماده ترکیبی را به داخل سبزیجات مرینیت شده اضافه نموده همگی را بخوبی با یکدیگر میکس نمایید.تمامی ترکیبات پروتئین حیوانی و گیاهی و بخش پنیری را آماده کرده مواد بخش تزئینات را نیز آماده نموده و این مواد را داخل کاسه های جداگانه ای قرار دهید.

به منظور نهایی کردن سالاد:

داخل ظرف سالاد یا کاسه ای جذاب! ابتدا یک لایه کاهو قرار داده سپس به ترتیب مقداری سبزیجات مرینیت شده،مقداری اجزای ترکیبی کنسروی،مقداری مرغ،مقداری از ترکیبات دریایی،مقداری سوسیس خرد شده،مقداری پروتئین گیاهی و مقداری پنیر قرار داده این کار را تا زمانیکه تمامی اجزای ترکیبی را استفاده نموده اید انجام دهید.

در نهایت مواد تزئینی را روی سالاد قرار دهید به این صورت که به ترتیب ذرت کوچک،تخم مرغ اسلایس شده،تربچه گل شکل،پیاز،قارچ،مارچوبه،پنیر و فلفل دلمه ای را قرار دهید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

پپیان د-پلو،مخصوص کشور گواتمالا

مواد لازم: ۵ عدد گوجه فرنگی مکزیکی(متوسط)(میتوانید از گوجه فرنگی معمولی نیز استفاده نمایید منتها …

دیدگاهتان را بنویسید