چهارشنبه , ۲ خرداد ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع خورشت ها / خورشت ماهی_کاری زرد رنگ،مخصوص کشور نیکاراگوا

خورشت ماهی_کاری زرد رنگ،مخصوص کشور نیکاراگوا

مواد لازم:

به منظور درست کردن سس کاری:

  • ۲ قاشق غذاخوری تخم گشنیز
  • ۱ قاشق غذاخوری تخم رازیانه
  • ۱ عدد چوب دارچین
  • ۲ قاشق غذاخوری زردچوبه
  • ۱ قاشق غذاخوری نمک
  • ۱قاشق غذاخوری زیره
  • ۱ قاشق چایخوری جوزهندی
  • ۱۰ عدد فلقل چیلی خشک شده
  • ۱۰ حبه سیر
  • ۵ عدد موسیر
  • ۳ ساقه علف لیمو(اختیاری)
  • زنجبیل به قد ۲٫۵ سانت
  • یک چهارم پیمانه روغن کنجد

به منظور درست کردن بخش ماهی:

  • ۱ دسته  بخش گل کلم بروکلی
  • ۳ قاشق غذاخوری سس کاری خانگی
  • یک و سه چهارم پیمانه شیر نارگیل
  • ۴ پیمانه عصاره سبزیجات
  • ۴ عدد گوجه فرنگی اسلایس شده به ۸ قسمت
  • دو و سه چهارم پیمانه نخود فرنگی
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک کیلو فیله ماهی به تکه هایی برش خورده(بدون پست)
  • ۲ عدد پیازچه به صورت نازک اسلایس شده
  • ۱ عدد فلفل چیلی به صورت نگینی خرد شده
  • نیم دسته گشنیر ریز خرد شده
  • دانه کنجد سیاه جهت تزئین

طرز تهیه:

به منظور درست کردن سس کاری:

تخم گشنیز،تخم رازیانه و چوب دارچین را داخل ماهی تابه ریخته (بدون روغن)روی شعله متوسط چندین دقیقه مخلوطشان را برشته یا تا زمانیکه بوی خوشی از آنها بلند شود به این کار ادامه دهید.مخلوط دانه و چوب دارچین را از داخل ماهی تابه خارج کرده داخل بلندر یا غذاساز با مابقی اجزای ترکیبی گفته شده در بالا ریخته همگی را میکس کرده تا پوره تشکیل شود.

به منظور تهیه ماهی:

گل های کلم بروکلی به تکه هایی در حد لقمه ای برش زده ماهی تابه بزرگ دیگری را روی شعله متوسط اجاق قرار داده داخلش ۳ قاشق غذاخوری  سس کاری ریخته بگزارید گرم شود.شیر نارگیل و عصاره سبزیجات را به داخل ماهی تابه اضافه نموده روی شعله ملایم بگزارید به مدت ۱۵ دقیقه محتویات مدکور گرم شود.

کلم بروکلی،گوجه فرنگی و نخود فرنگی را به داخل ماهی تابه اضافه نموده بگزارید به مدت ۵ دقیقه بپزد.

روغن را داخل ماهی تابه سوم گرم نموده هر دو طرف ماهی را به مد ت۷-۵ دقیقه سرخ نمایید.

سس کاری را داخل کاسه های سرو ریخته ماهی را داخلشان قرار داده روی ماهی پیازچه،فلفل چیلی،گشنیز و کنجد سیاه بپاشید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

ماهی سرخ شده یوجوآ،مخصوص کشور هندوراس

مواد لازم: ۲ عدد ماهی درسته،هر کدام دارای  ۳۴۰ -۲۸۰ گرم وزن(سر و دم ماهی …

دیدگاهتان را بنویسید