پنج شنبه , ۲۸ تیر ۱۳۹۷
خانه / غذاها / کارهای خمیری / انواع نان ها / بالیاداس،مخصوص کشور هندوراس

بالیاداس،مخصوص کشور هندوراس

مواد لازم:

به منظور تهیه خمیر:

  • آرد ۲ پیمانه(آرد ذرت)
  • ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • یک پینچ نمک
  • نیم الی سه چهارم پیمانه آب یا شیر
  • ۳ قاشق غذاخوری کره یا روغن

مواد داخلی مورد استفاده:

  • ۲ پیمانه لوبیای پخته شده
  • پنیر فتا
  • خامه ترش

یا

  • تخم مرغ هم زده شده
  • استیک پخته شده
  • فلفل سبز تند قلمی
  • آوکادو

طرز تهیه :

به منظور تهیه خمیر بالیاداس:

داخل کاسه ای بزرگ آرد،بکینگ پودر و نمک را با یکدیگر مخلوط نمایید.نیم پیمانه آب یا شیر را به محتویات اضافه نموده تا خمیر شکل بگیرد.به آن کره یا روغن را اضافه نموده تا خمیر لطیف بشود.(خمیری درست کنید که نرم بوده و به دست نچسبد)

خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرار داده تا زمانی که به یکدست گردد ورز دهید.آن را داخل ظرف اندکی چرب شده قرار داده روی آن حوله مرطوبی قرار داده به مدت ۳۰ دقیقه به کناری بگذارید.

ماهی تابه ای را روی شعله ملایم گرم نموده خمیر را به چند تکه مساوی مثلا ۸ تکه مساوی تقسیم نموده(تعداد اختیاری است) آنها را با دستتان گرد کرده سپس با وردنه به حدی که به دایره ای به قطر ۲۰٫۳۲ و به ضخامت ۰٫۳ تبدیل شوند بازشان نمایید.

هر طرف خمیرها را به مدت یک دقیقه داخل ماهی تابه گرم شده نگه داشته (یا تا زمانی که نقطه های قهوه ای رنگ در هر طرف ایجاد شده و خمیر به حد کافی پف کند.

در این حین که نان ها میپزند لوبیای پخته شده را داخل قابلمه به همراه اندکی آب مجددا گرم نمایید.

هر کدام از نان های پخته شده را داخل بشقاب سروشان قرار داده در نیمه ای از نان ها لوبیا ریخته روی آن مقداری پنیر فتای رنده شده پاشیده روی آن خامه ترش بریزید.طرف دیگر نان تورتیلای بالیاداس را روی مواد قرار داده غذا را سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

کیک کدوحلوایی_پنیری،مخصوص کشور آمریکا(ایالت ایندیانا)

مواد لازم: به جهت تهیه بخش کیک: ۱ پیمانه روغن ۱ پیمانه شکر ۴ عدد …

دیدگاهتان را بنویسید