یکشنبه , ۲۵ آذر ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع غذا با گوشت قرمز / تاکو،مخصوص کشور هندوراس

تاکو،مخصوص کشور هندوراس

مواد لازم:

  • ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • نصف یک عدد کلم برگ
  • نمک
  • فلفل
  • پونه کوهی
  • ۲۲۵ گرم رب گوجه فرنگی
  • آب
  • تورتیلا
  • پنیر موزارلای نواری

طرز تهیه:

کلم برگ را بخوبی به صورت نواری برش زده به کناری بگذارید.داخل ماهی تابه ای گوشت چرخ کردنه را همراه با نمک و فلفل ریخته بگذارید تغییر رنگ دهد.رب گوجه فرنگی و یک پیمانه آب به داخلش اضافه نموده همگی را با یکدیگر میکس کرده به مدت ۲ دقیقه تفتشان دهید.کلم برگ خرد شده را به محتویات داخل ماهیتابه اضافه نموده گرما باعث میشود که کلم برگ نرم شود.دوباره همگی مواد را بخوبی با یکدیگر مخلوط نمایید.در صورت نیاز به آب بیشتر به محتویات مقداری آب اضافه نموده تا حدی که تمامی مواد بخوبی بپزد.

هنگامی که گوشت پخت تورتیلاها را داخل گریل گرم کرده یک قاشق غذاخوری مخلوط گوشت و کلم برگ داخل تورتیلاها قرار داده آنها را رول نموده با خلال دندان آن را فیکس نمایید.تاکوها را داخل ماهی تابه حاوی روغن قرار داده هریک را تا زمانی که قهوه ای متمایل به طلایی رنگ گردند سرخ نمایید.

به منظور سرو تاکو:

سس گوجه فرنگی درست کنید به این صورت که ۱۱۵ گرم رب گوجه باقیمانده را داخل قابلمه ای همراه با آب،پونه کوهی،نمک و فلفل ریخته بگزارید تا زمانی که سس به قوام موردنظر برسد مخلوط این مواد روی گاز به جوشیدن ادامه دهد.

سس گوجه فرنگی را روی تاکوها ریخته بعد پنیر نواری را روی آنها بریزید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما ملحق شوید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

استیک خردلی،مخصوص کشور کانادا

مواد لازم: نیم پیمانه سس ایتالیایی(مخلوطی از روغن زیتون،سرکه شراب سفید،جعفری تازه،آب لیموی تازه،سیرخرد شده،پودرریحان،فلفل …

دیدگاهتان را بنویسید