یکشنبه , ۲۵ آذر ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع خورشت ها / ماهی سرخ شده یوجوآ،مخصوص کشور هندوراس

ماهی سرخ شده یوجوآ،مخصوص کشور هندوراس

مواد لازم:

  • ۲ عدد ماهی درسته،هر کدام دارای  ۳۴۰ -۲۸۰ گرم وزن(سر و دم ماهی را جدا نکنید)(ماهی از هر نوعی،علت نام گذاری یوجوآ به دلیل وجود  دریاچه ای در هندوراس به این نام است ،خود هندورایی ها از ماهی سرخوی شمالی و یا ماهی سیبس در این غذا استفاده میکنند)
  • ۴ قاشق غذاخوری نمک دریایی
  • یک الی یک و نیم قاشق چایخوری پاپریکای دودی
  • ۱ قاشق غذاخوری سس گشنیز
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی با اضافه مقداری بیشتر جهت سرخ کردن

جهت سرو با این غذا:

  • ترشی پیاز
  • ترشی کلم قرمز
  • اسلایس لیمو
  • لوبیا پلو یا پلوی ساده
  • موز اسلایس شده سرخ شده

طرز تهیه:

ماهی ها را تمیز نموده،شسته با دستمالی تمیز خشکشان نموده به کناری بگذارید تا مرینیت را درست نمایید.

داخل کاسه ای تمامی اجزای ترکیبی بالا همراه با ۲ قاشق غذاخوری روغن را بخوبی ترکیب نمایید.

مخلوط مرینیت را به بخش های گوشتی ماهی بخوبی بمالید.ماهی را داخل یخچال به مدت یک شب کامل قرار داده تا بخوبی مرینیت گردد.

روز بعد داخل ماهی تابه ای روی شعله متوسط اجاق روغن به حد کافی ریخته طوری که ماهی داخلش غوطه ور بشود،

ماهی را از داخل مرینیت خارج نموده فقط لایه ای از آن را روی ماهی بگذارید.

با دقت ماهی را داخل روغن داغ انداخته هر طرفش را به مدت ۳-۲ دقیقه سرخ نموده یا تا زمانی که رنگ ماهی به رنگ قهوه ای متمایل به طلایی گردد.

ماهی را از داخل ماهی تابه خارج نموده روی حوله کاغذی پهن شده بر روی بشقاب قرارش دهید.

ماهی یوجوآ را همراه با ترشی پیاز،ترشی کلم بنفش ، اسلایس های لیمو،موز اسلایس شده سرخ شده و لوبیا پلو سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

کیک ماهی،به شیوه اهالی کشور باربادوس

مواد لازم: ۱ عدد پیاز به صورت نگینی خرد شده ۱ پیمانه آرد ۱ قاشق …

دیدگاهتان را بنویسید