یکشنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۷
خانه / انواع غذاهای آمریکای شمالی / غذاهای کشور آمریکا / غذاهای ایالت آلاسکا / آلاسکای توت فرنگی_لیمویی،مخصوص کشور آمریکا(ایالت آلاسکا)

آلاسکای توت فرنگی_لیمویی،مخصوص کشور آمریکا(ایالت آلاسکا)

مواد لازم:

  • اسپری حاوی روغن آشپزی
  • ۴ عدد تخم مرغ بزرگ با اضافه سفیده های ۷ عدد تخم مرغ
  • یک و نیم پیمانه شکر
  • ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • ۵ قاشق غذاخوری پوست رنده شده لیمو
  • سه چهارم پیمانه آرد کیک
  • یک سوم پیمانه کره آب شده و خنک شده
  • یک لیتر بستنی توت فرنگی نرم شده
  • نیم لیتر بستنی وانیلی نرم شده
  • یک چهارم پیمانه آب لیموی تازه
  • یک چهارم قاشق چایخوری کرم تارتار

طرز تهیه:

فر را از قبل روی ۱۶۳ درجه سانتیگراد تنظیم نموده روشن نمایید.قالب کیک به قطر ۲۳ سانتی را با اسپری روغن چرب کرده به کناری بگذارید.داخل قابلمه ای مقداری آب ریخته بگذارید به جوش آید.شعله را کم کرده تا به جوشیدن ادامه دهد.داخل کاسه دستگاه میکسر ۴ عدد تخم مرغ،نیم پیمانه شکر و عصاره وانیل را ریخته کاسه را روی آب در حال جوش قرار داده ،مطمئن باشید که ته کاسه به آب تماس نداشته باشد.مخلوط تخم مرغ را به صورت مداوم تا زمانیکه شکر حل شود(به مدت ۳-۲ دقیقه)هم بزنید.

دو قاشق غذاخوری  پوست رنده شده لیمو را به داخل مخلوط تخم مرغی اضافه نموده با سرعت بالا مخلوط را تا زمانی که خمیر حاصله بیرنگ شده و غلیظ تر شود هم بزنید.

آرد الک شده را کم کمک به مخلوط تخم مرغی اضافه نموده و در هر بار اضافه کردن مخلوط حاصل را بخوبی هم بزنید تا همه اجزا بخوبی درهم داخل شوند.کره را طی دو مرحله به داخل مخلوط حاصل اضافه کرده همگی را بخوبی با یکدیگر ترکیب نمایید.

خمیر را به آرامی به داخل قالب چرب شده ریخته کیک را داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۲۸-۲۶ دقیقه به طور کامل بپزید.بعد از پخته شدن و خنک شدن کیک را از داخل قالب خارج کنید.

در حین پخته شدن کیک کاسه ای فلزی به قطر ۲۵-۲۳ سانتی را با سلفون پوشانده به طوری که از لبه های کاسه آویزان شود.کاسه را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا خنک شود.بستنی توت فرنگی را داخل کاسه تمیز میکسر ریخته در سرعت متوسط تا زمانی که بستی نرم شود یعنی به مدت یک دقیقه آن را هم بزنید.با کمک اسپاتولای پلاستیکی بستنی را به داخل کاسه خنک شده ریخته سطحش را صاف نموده به داخل فریزر برگردانید.

داخل همان کاسه تمیز شده میکسر بستنی وانیلی،آب لیمو و مابقی ۳ قاشق غذاخوری پوست رنده شده لیمو را ریخته طی سرعت متوسط هم زده تا زمانیکه نرم شود(حدود یک دقیقه).این بستنی را روی بستنی توت فرنگی پخش نموده سپس کیک را با فشار آوردن روی بستنی لیمویی قرار داده پلاستیک آویزان شده را روی کیک قرارداده به مدت یک شب کامل آن را داخل فریزر قرار دهید.

فر را از قبل روی ۲۴۵ درجه سانتیگراد تنظیم نموده روشن نمایید.سفیده های تخم مرغ و کرم تارتار را داخل کاسه تمیز شده میکسر ریخته آن دو را در سرعت بالا تا زمانی که سفیده ها کف کنند هم بزنید.(به مدت یک دقیقه)مابقی یک پیمانه شکر باقیمانده را به مخلوط مذکور اضافه نموده آن را تا زمانی که سفیده ها سفت و براق شوند هم بزنید.(تهیه مرینگو)

کیک بستنی را از داخل فریزر خارج نموده لایه بالایی پلاستیک را از آن جدا نموده لایه های بستنی را با دقت از لبه های کاسه با کشیدن سفلون یا همان پلاستیک جدا کرده کاسه حاوی کیک بستنی را به داخل بشقاب مقاوم در مقابل حرارت فر برگردانده کل پلاستیک را از آن جدا نمایید.ماده مرینگو را ابتدا روی بخش بستنی کیک بستنی قرار داده با اسپاتولا ماده را روی سرتاسر بستنی و کیک پخش کرده آن را کاملا بپوشانید.کیک بستنی مرینگو دار را داخل فر به مدت ۷-۶ دقیقه تا زمانی که ماده مرینگو قهوه ای رنگ و برشته شود بپزید.

دسر را بلافاصله سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی  مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

رولت سیب،به شیوه اهالی کشور آمریکا(ایالت ویرجینیای غربی)

مواد لازم: ۳ عدد تخم مرغ برزگ ۱ پیمانه آرد همه منظوره ۲ قاشق غذاخوری …

دیدگاهتان را بنویسید