یکشنبه , ۳۰ تیر ۱۳۹۸
خانه / انواع غذاهای آمریکای شمالی / غذاهای کشور آمریکا / انواع غذاهای ایالت کالیفرنیا / لازانیا لواشی،مخصوص کشور آمریکا(ایالت کالیفرنیا)

لازانیا لواشی،مخصوص کشور آمریکا(ایالت کالیفرنیا)

مواد لازم:

  • ۴ قرص نان لواش سیر و سبزیجات
  • ۱ عدد پیاز خرد شده
  • ۲ حبه سیر خرد شده
  • ۳ قاشق غذاخوری  روغن زیتون
  • ۱ قاشق چایخوری
  • ۱ قاشق چایخوری مخلوط آویشن،رزماری و پونه کوهی
  • نصف قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز
  • ۶ پیمانه برگ اسفناج
  • ۱ شیشه ۷۲۵ گرمی سس ریحان و گوجه فرنگی
  • نیم پیمانه پنیر خامه ای
  • یک چهارم پیمانه پنیر موزارلا نواری
  • ۲ قاشق غذاخوزی پنیر پارمزان (طوری خرد شود که به مانند پودر درآید.)
  • ۱ قاشق غذاخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه:

فر را از قبل در دمای ۱۶۲ درجه سانتیگراد تنظیم نموده روشن نمایید.

به منظور تهیه پودر نان سوخاری از لواش،نصف یک قرص نان را بریده روی آن روغن زیتون،نمک و ادویه جات پاشیده داخل فر به مدت ۵-۴ دقیقه برشته نمایید.

نان سفت شده وبرشته شده لواش را خرد کرده داخل غذاساز چندین بار آن را زده تا به صورت پودر ریزی درآید.

به پودر نان سوخاری پنیر پارمزان را اضافه نموده به کناری بگذارید.

فر را از قبل در دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم نموده روشن نمایید.

داخل ماهی تابه برزگی یک قاشق غذاخوری روغن را ریخته گرم نمایید.

پیاز خرد شده را به داخل ماهی تابه ریخته آن را به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه روی شعله ملایم تا حدی که طلایی متمایل به قهوه ای گردد تفتش دهید.پیاز سرخ شده را به داخل بشقاب منتقل نموده بگزارید داخل ماهی تابه تا حد امکان روغن بماند.

اسفناج ها را داخل کاسه ای پر از آب شده آب کشی اش نموده آن ها را خرد نمایید.

داخل همان ماهی تابه روغن بیشتری ریخته به داخلش سیر را اضافه نموده تا زمانی که بوی خوش آن بلند شود تفتش دهید.(دمای روغن را دردرجه بالاتری نگه دارید.)

یک سوم اسفناج را به داخل ماهی تابه ریخته آن را تفت داده حین تفت دادن به کمک یک قاشق سوراخ سوراخ مدام اسفناج را این رو آن رو نمایید.بعد از مدت ۳۰ ثانیه یا بیشتر اسفناج جمع میشود.(به عبارتی حجمش کم میشود.)

حدود یک چهارم الی نیم پیمانه آب را به اسفناج اضافه نموده سپس یک سوم دیگر از اسفناج را اضافه نموده رویه قبل را به مدت ۳۰ ثانیه تکرار نمایید.به داخل اسفناج اندکی نمک اضافه کرده تا جلوی تغییر رنگش را بگیرید.

یک بار دیگر با باقیمانده اسفناج کارهای بالا را تکرار نموده سپس تمامی محتویات ماهی تابه به داخل بشقاب بزرگی بریزید.آب اضافی حاصل از اسفناج را داخل کاسه ای جداگانه ریخته نگهش دارید.(به جهت رقیق کردن سس گوجه استفاده لازم میشود.)

به جهت  تهیه سس لازانیا مجددا همان ماهی تابه را استفاده نموده به داخلش نیمی از پیازهای کاراملیزه شده،دو سوم سس گوجه فرنگی،پنیر خامه ای و مایع اسفناج رزرو شده  را اضافه نموده بگزارید تا محتویات به جوش آید.حرارت را به حد ملایم برسانید.

سس را به مدت ۱۰ دقیقه تا زمانی که غلیظ شود بپزید.سپس با نمک و فلفل طعمدارش نمایید.

قالب مستطیلی شکل را با فویل آلومینیومی پوشانده روی آن روغن را اسپری نمایید.یک ورق لواش در کف قرار داده سپس یک لایه پیاز عسلی یا کاراملیزه شده و سس گوجه را در سرتاسر کف قالب پخش نمایید.

سپس به ترتیب در سرتاسر قالب روی سس گوجه یک لایه  سس لازانیا ریخته پنیر موزارلای نواری بپاشید.دوباره لایه دیگری از لواش را روی مواد قرارد داده روی آن را با اسفناج تفت داده شده بپوشانید.

این مراحل را تکرار نموده تا زمانیکه  تمامی مواد استفاده شود.بالاترین و به عبارتی آخرین لایه بایستی شامل نان لواش همراه با سس لازانیا و پنیر موزارلاو پودر سوخاری باشید.قالب باید کاملا پر شود.

غذا را ۲۵ داخل فر در دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه یا تا زمانی که طلایی متمایل به قهوه ای بشود بپزید.بعد از پخت قالب را از داخل فر خارج کرده اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه قبل از سرو به همان حالت بماند.سپس سرو نمایید.

منبع

 

درکانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

نان دانه(دغای _کنه بغوت)،مخصوص کشور آلمان

مواد لازم: به منظور تهیه خمیر یک: یک و یک چهارم پیمانه/۱۴۵ گرم آرد گندم …

دیدگاهتان را بنویسید