جمعه , ۱۶ خرداد ۱۳۹۹
خانه / غذاها / کارهای خمیری / انواع بورک ها / اشترودل قارچ و پنیر رگه آبی،به شیوه اهالی آمریکا(ایالت اورگان)

اشترودل قارچ و پنیر رگه آبی،به شیوه اهالی آمریکا(ایالت اورگان)

مواد لازم:

  • ۱ عدد پیاز
  • یک چهارم از یک عدد کره
  • ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز رنگ کبابی شده
  • ۳ حبه سیر خرد شده
  • ۴ پیمانه قارچ اسلایس شده
  • ۲ پیمانه اسفناج
  • ۱۱۵ گرم  پنیر رگه آبی(اگر این پنیر یافت نشد از پنیر چدار استفاده کنید.)
  • یک چهارم پیمانه شراب انگور قرمز
  • نمک
  • فلفل
  • ۱ ورق  کامل خمیر هزارلا

به جهت رویه اشترودل:

  • زرده یک عدد تخم مرغ
  • یک قاشق چایخوری شیر

طرز تهیه:

داخل ماهی تابه کره را قرار داده تا روی شعله ملایم آب شود .به داخلش پیازها را اضافه نموده تا حد قهوه ای شدن تفتش داده به کناری بگذارید.

فلفل دلمه ای کبابی شده را به صورت ریز خرد نموده به کناری بگذارید.

داخل همان ماهیتابه قارچ وسیر را تفت داده تا حدی که نرم شود.به داخلش شراب اضافه کرده رقیقش نمایید.به کناری بگذارید.

اسفناج را دوباره داخل همان ماهیتابه ریخته تا زمانی که از لحاظ حجمی کم شود تفتش دهید.

پیاز،فلفل دلمه ای ،قارچ،مخلوط اسفناج وسیر،پنیر رگه آبی،نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر ترکیب نمایید.

خمیر هزارلا را روی تخته خرد کن پهن نموده از موادی که درست کرده اید به صورت افقی در مرکز خمیر قرار داده به صورت لوله ای آن را بپیچید.مطمئن باشید که انتهای خمیر به خوبی مهر و موم شده است.روی خمیرهای لوله ای مخلوطی از  شیر و زرد تخم مرغ مالیده آنها را داخل فر از قبل گرم شده در دمای ۲۰۴ درجه سانتیگراد قرار داده تا زمانی که رویه آنها طلایی مایل به قهوه ای رنگ شود بپزید.

هنگام سرو اشترودل میتوانید آن را در کنار لوبیای سفید پخته شده ونخود سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

تارت گوجه فرنگی،پنیربز و ریکوتا،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم: خمیر هزارلای آماده ۱ پیمانه ۲۵۰ گرمی پنیر ریکوتا نصف پیمانه پنیر بز …

پاسخی بگذارید