پنج شنبه , ۲۲ آذر ۱۳۹۷
خانه / اسلایدر / مینی چیزکیک لیمویی،به شیوه اهالی آمریکا(ایالت اوهایو)

مینی چیزکیک لیمویی،به شیوه اهالی آمریکا(ایالت اوهایو)

مواد لازم:

به جهت تولید بخش سفت و خشک چیزکیک:

  • ۱ پیمانه کراکر خرد شده و له شده(مثلا یک پیمانه بیسکوئیت پتی بور خرد وله شده)
  • ۱ قاشق غذاخوری شکر
  • ۴ قاشق غذاخوری کره آب شده

به جهت تهیه چیزکیک:

  • ۴۵۰ گرم پنیر خامه ای در دمای اتاق
  • دو سوم پیمانه شکر
  • یک هشتم قاشق چایخوری نمک
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • نیم پیمانه خامه ترش

به جهت تهیه بخش لیمویی کیک:

  • سه چهارم پیمانه شکر
  • ۳ عدد تخم مرغ
  • یک سوم پیمانه آب لیمو
  • ۴ قاشق غذاخوری کره
  • ۲ قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو

به جهت تزئین چیزکیک:

  • تمشک و شاه توت

طرز تهیه:

قالب دوازده تایی مافین را با کاغذهای مخصوص مافین یا همان کاپ کیک بپوشانید.فر را از قبل در دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم نموده روشن نمایید تا گرم شود.

داخل کاسه ای کوچک کراکر له شده،شکر و کره آب شده را با یکدیگر بخوبی مخلوط نمایید.یک قاشق غذاخوری پر مخلوط کراکر را به داخل قالب های پوشیده شده با کاغذ ریخته آن را به داخل قالب فشار داده پرس نموده به کناری بگذارید.

داخل کاسه مخلوط کن برقی پنیر خامه ای را تا حدی هم زده که  از لحاظ قوام به صورت خامه ای کامل در آید.سرعت مخلوط کن را در حد پایین نگه داشته به پنیر خامه ای شکر ونمک را اضافه نموده تا حدی که با هم یکی شوند همگیشان را با یکدیگر میکس نمایید.تخم مرغ ها را یکی یکی به مخلوط اضافه نموده بعد از هر بار اضافه کردنشان همشان بزنید.وانیل،پوست رنده شده لیمو و خامه ترش را اضافه نموده همگی مواد را مجددا با یکدیگر مخلوط نمایید.

مخلوط پنیر خامه ای را به روی تمامی کراکرهای له شده داخل قالب های مافین ریخته چیزکیک را به مدت ۲۲-۲۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده بپزید.بعد از پخت چیزکیک را روی سبد سیمی قرار داده خنک شوند.سپس به مدت حداقل دو ساعت داخل یخچال قرارشان دهید تا کاملا خنک و سرد شوند.

آب دو الی سه عدد لیمو را به منظور تولید یک سوم پیمانه آب لیمو بگیرید.داخل کاسه استیل ضد زنگی شکر،تخم مرغ ها و آب لیمو را با یکدیگر مخلوط نمایید.کاسه حاوی این مخلوط را  روی آب در حال جوش قرار داده به طور مداوم مخلوط را هم زده تا جایی که غلیظ تر شده و به قوامی در حد قوام خامه ترش برسد.(توجه کنید که باید همزدتان به صورت پی درپی و بدون ایست باشد در غیر اینصورت تخم مرغ به صورت نیمرو داخل بخش لیمویی درمیآید.)تقریبا این مرحله باید ۱۰ دقیقه طول بکشد.مخلوط لیمویی را از روی حرارت برداشته از میان صافی عبورش داده تا ناهمواریهای آن از بین برود.بلافاصله کره را به آن اضافه نموده به صورت همش زده تا زمانیکه کاملا آب شود.پوست رنده شده لیمو را به مخلوط لیمویی اضافه نموده با آن میکس کرده سپس یک عدد سلفون را مستقیما روی ماده لیمویی قرار داده تا اینکه از بسته شدن بخش رویی اش جلوگیری شود.اجازه دهید بخش لیمویی کاملا خنک شود.سپس آن را به داخل یخچال انتقال دهید.

به منظور نهایی کردن چیزکیک،آنها را به دقت از داخل قالب ها خارج نموده کاغذ را از آنها جدا نموده به میزان یک قاش غذاخوری پر از ماده لیمویی روی تک تک چیزکیک ها ریخته نهایتا روی بعضی از آنها یک عدد شاه توت وبعضی دیگر یک عدد تمشک قرار دهید.

منبع

 

درکانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

تکیتو همراه با سالسای آناناس،به شیوه اهالی آمریکا(ایالت هاوایی)

مواد لازم: به منظور تهیه سالسای آناناس: ۲ پیمانه آناناس تازه خرد شده یک عدد …

دیدگاهتان را بنویسید