پنج شنبه , ۲ خرداد ۱۳۹۸
خانه / غذاها / کارهای خمیری / انواع کارهای خمیری / رول سیب زمینی کاراملی،مخصوص کشور آمریکا(ایالت مونتانا)

رول سیب زمینی کاراملی،مخصوص کشور آمریکا(ایالت مونتانا)

مواد لازم:

  • دو و نیم الی ۳ پیمانه آرد همه منظوره
  • نیم پیمانه شکر
  • یک چهارم پیمانه سیب زمینی له شده
  • یک چهارم پیمانه پودر شیر خشک بدون چربی
  • یک بسته ۷ گرمی خمیرمایه خشک اکتیو
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ پیمانه آب گرم
  • یک چهارم پیمانه روغن کانولا
  • ۱ عدد تخم مرغ هم زده شده

به جهت رویه رول:

  • یک چهارم پیمانه شکر قهوه ای
  • یک چهارم پیمانه شربت ذرت
  • ۳ قاشق غذاخوری کره
  • ۱۸ عدد گردو که هر کدام به دو نیم قسمت شده اند.

به منظور بخش داخلی رول:

  • یک سوم پیمانه شکر
  • ۲ قاشق غذاخوری پودر دارچین
  • ۳ قاشق غذاخوری کره آب شده

طرز تهیه:

داخل کاسه ای بزرگ یک پیمانه آرد،شکر،سیب زمینی له شده،پودر شیر خشک،خمیرمایه و نمک را با یکدیگر مخلوط نمایید.داخل قابلمه ای کوچک مخلوط آب و روغن را گرم نمایید.(دمای آب در حدی باشد که گرمای آن را حس نمایید اما دستتان را نسوزاند.)آن را به اجزای ترکیبی خشک اضافه نموده هم زده تا زمانی که مواد ترکیبی مرطوب گردند.تخم مرغ را به مخلوط جدید اضافه نموده هم زده تا یکدست گردد.آرد به حد کافی به مخلوط اضافه نموده تا حدی که خمیر نرمی که چسبناک شود،تولید گردد.

خمیر را روی سطح آرد پاشی شده برگردانید.آن را تا حدی که نرم،یکدست و کشسان شود ورز دهید.(حدود ۸-۶ دقیقه).کاسه ای را چرب نموده خمیر را گرد کرده آن را داخل کاسه چرب شده قرار دهید.بخش رویی خمیر را نیز اندکی چرب نمایید.کاسه را سلفون کشیده آن را در جای گرمی قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.(اصولا طی یک ساعت این اتفاق میافند)

داخل قابلمه ای کوچک شکر قهوه ای،شربت ذرت و کره را با یکدیگر ترکیب نموده روی شعله ملایم تا زمانی که شکر حل شود کلیه اجزای گفته شده را با یکدیگر هم بزنید.ماده حاصل شده را داخل ظرف پخت مستطیلی شکل به ابعاد ۳۰×۲۲ ریخته روی آن گردو بپاشید.

خمیر داخل کاسه را بعد از دوبرابر شدن با زدن یک مشت ملایم روی آن هواگیری کرده از داخل کاسه جدا نموده آن را روی سطح اندکی آردپاشی شده قرار دهید.با وردنه آن را به صورت مستطیلی به ابعاد ۳۰×۳۸ سانت باز نمایید.شکر و دارچین را با یکدیگر مخلوط نمایید.با فاصله یک سانت ازلبه ها داخل خمیر باز شده را کره مالی نمایید.مخلوط شکر را روی آن بپاشید.ار بخش طویل مستطیل شروع به رول کردن خمیر نمایید طوری که هیچ درزی مشاهده نشود.(رول را به ۱۲ قسمت برش بزنید.)

رول ها را از طرف بخش برش خورده داخل ظرف قرار دهید.روی آن را سلفون کشیده در جای گرم قرارش داده تا سایز خمیر دوبرابر شود.(حدود ۲۰-۱۵ دقیقه)

در این میان،فر را روی دمای ۱۷۷ درجه سانتیگراد تنظیم نموده روشن کرده بگزارید تا گرم شود.رولت ها را به مدت ۳۰-۲۵ دقیقه را بپزید.

بعد از پخت رول ها را فورا به داخل ظرف سرو برگردانده بگزارید اندکی که خنک شد روی آن سس کاراملی را ریخته سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallaghول سیب زمنی

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

ازتهاتسی -توغتئه- لازاخا،مخصوص کشور اتریش

مواد لازم: ۸ عدد سفید تخم مرغ ۲۰۰ گرم شکر قنادی یک عدد لیمو(پوست) ۱ …

دیدگاهتان را بنویسید