جمعه , ۱۶ خرداد ۱۳۹۹
خانه / غذاها / کارهای خمیری / انواع بورک ها / رولت تخم مرغی اردک،مخصوص کشور آمریکا(ایالت نوادا)

رولت تخم مرغی اردک،مخصوص کشور آمریکا(ایالت نوادا)

مواد لازم:

  • ۴ عدد سینه اردک
  • ۱ بسته ورق تخم مرغی جهت رول شدن(مثلا ۱۲-۱۰ عدد)
  • نیم پیمانه آب مرغ
  • ۶ عدد پیازچه به صورت ریز خرد شده
  • ۱ عدد هویچ به صورت نگینی خرد شده
  • ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز رنگ به صورت ریز خرد شده
  • ۲ پیمانه کلم برگ به صورت نواری برش خرده
  • ۱ پیمانه جوانه لوبیا
  • ۲۳۰ گرم شاخه بامبو(در صورت عدم یافت استفاده نکنید.)
  • نمک
  • فلفل

به منظور تهیه مرینیت اردک:

  • ۱ قاشق چایخوری سرکه شراب برنج
  • ۱ قاشق غذاخوری سس سویا
  • ۱ قاشق غذاخوری سس هویزن(مخلوطی ازلوبیای سویا،تخم رازیانه،فلفل چیلی،سیر،سرکه،انیسون ستاره ای،میخک صدپر،دارچین،شکر)
  • ۲ قاشق چایخوری زنجبیل تازه
  • ۲ حبه سیر به صورت نازک اسلایس شده
  • گشنیز تازه
  • ۱ عدد پیازچه به صورت نازک خرد شده

طرز تهیه:

داخل کاسه ای بزرگ اجزای ترکیبی بالا در بخش مرینیت را با یکدیگر ترکیب نموده سینه های اردک را داخل به این ماده کاملا آغشته نموده به مدت یک ساعت مرینیت نمایید.

داخل کاسه ای دیگر کلم برگ،هویج،پیاز،جوانه لوبیا،فلفل دلمه ای،شاخه خرد شده بامبو را  با یکدیگر بخوبی مخلوط نمایید.

سینه های اردک مرینیت شده را از داخل ماده مرینیت خارج نموده خرد کرده به سرعت داخل ماهی تابه گرم شده سرخ نمایید.(به مدت ۵-۳ دقیقه)تکه گوشت های سرخ شده را از داخل ماهی تابه خارج نموده به کناری بگذارید.نیم پیمانه آب مرغ را به همراه تمامی سبزیجات گفته شده به داخل ماهی تابه اضافه نموده همگی را به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات نرم شوند بپزید.سبزیجات گفته شده را از روی شعله برداشته آب آن را خالی نموده تکه های گوشت اردک را به داخل مخلوط سبزیجات اضافه نمایید.

روی تخته خرد کن ورقه های رولت تخم مرغ را به گونه ای گوشه آن به سمت خودتان اشاره نماید قرار دهید.تعداد کمی قاشق غذاخوری از مخلوط را روی رولت تخم مرغی قرار داده گوشه های رولت را روی مخلوط قرار داده گوشه های سمت راست و سمت چب را به طرف مرکز مخلوط تا کرده و به رول کردن ادامه دهید.(انگشتان خیس خود را به گوشه های نهایی رول تخم مرغی زده تا راحت تر در مهر و موم کردن رولت نقش ایفا نمایند)

رولت تخم مرغی ها را داخل ماهی تابه حاوی روغن گرم شده قرار داده با هرازگاهی چرخاندنشان تمامی اطرافش را تا زمانی که طلایی مایل به قهوه ای رنگ گردند سرخ نمایید.رولت های سرخ شده را از داخل روغن خارج نموده روی حوله کاغذی قرار داده تا روغن اضافی جذب حوله گردد.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

خورشت پپوسو،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم: ۲ کیلوگرم گوشت خورشتی چند حبه سیر درسته پوست گرفته شده نیم پیمانه …

پاسخی بگذارید