پنج شنبه , ۲۶ مهر ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع غذا با گوشت قرمز / استیک با سس چیمیچوری،به شیوه اهالی آمریکا(ایالت نیویورک)

استیک با سس چیمیچوری،به شیوه اهالی آمریکا(ایالت نیویورک)

مواد لازم:

  • ۲ کیلو استیک به صورت نواری و تا حدودی باریک برش خرد(ضخامت استیک ها حدود ۴ سانت)
  • نمک در صورت نیاز جهت طعم دار کردن استیک
  • فلفل سیاه
  • روغن زیتون به جهت پوشش دادن استیک ها

به منظور تهیه سس چیمیچوری:

  • یک چهارم پیمانه آب گرم
  • ۲ قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده
  • ۲ قاشق چایخوری نمک
  • یک و یک سوم پیمانه برگ جعفری
  • دو سوم پیمانه برگ گشنیز
  • ۶ حبه سیر به صورت نگینی خرد شده یا له شده(حدود ۲ قاشق چایخوری)
  • نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز پولکی(پول بیبر در زبان ترکی استانبولی)
  • یک چهارم پیمانه سرکه انگور قرمز
  • نصف پیمانه روغن زیتون

طرز تهیه:

حدود ۳۰ دقیقه قبل از گریل کردن استیک ها،استیک ها را از داخل یخچال خارج نموده بگزارید تا به صورت دربسته در دمای اتاق بمانند.

به منظور تهیه سس چیمیچوری که البته قبلا آموزش داده شده:

داخل کاسه ای کوچک آب گرم،پونه کوهی و نمک را ریخته حدود ۵ دقیقه صبر نمایید تا پونه کوهی نرم شود.

داخل غذاساز جعفری،گشنیز،سیر و فلفل قرمز گفته شده را ریخته تا زمانی که به صورت ریز خرد شود همگیشان را با یکدیگر میکس نمایید.

سرکه انگور قرمز و مخلوط پونه کوهی در بالا را به داخل محتویات داخل غذاساز اضافه نموده مختصرا کل مواد را با یکدیگر میکس نمایید.

مخلوط مذکور را به داخل کاسه ای متوسط منتقل نموده روغن را به آن اضافه نموده آهسته آن را هم زده تا زمانی که مخلوط یکدست و همگنی ایجاد شود.

با سلفون روی مخلوط را پوشانده به مدت حداقل ۳۰ دقیقه به آن اجازه استراحت بدهید.اگر که سس را از قبل حاضر کرده اید آن را داخل یخچال قرار دهید و قبل از سرو آن را از داخل یخچال خارج نموده دمای آن را به دمای اتاق برسانید.

به منظور گریل کردن یا کبابی کردن استیک:

گریل را در دمای متوسط روبه زیاد گرم نمایید.گریل را تمیز نموده با قلم مو آن را به دقت چرب نمایید.

هر دو طرف استیک ها را با روغن زیتون چرب نموده با نمک و ففل سیاه  طعم دارشان نمایید.

استیک ها را داخل گریل قرار داده آنها را بپزید.

استیک ها را به طرف دیگرشان برگردانده به گریل کردنشان تا زمانی ادامه داده که اندکی نیم سوز شوند.توجه:اگر که میخواهید استیک ها در حدی پخته شوند که بخش میانی اش خام باشد(دماسنج فرو برده در بخش میانی استیک بایستی دمای ۴۶ درجه سانتیگراد را نشان بدهد)مدت زمان پخت در این حالت ۲ دقیقه است).برای پخت استیک در حد نیمه خام درجه حرارت ۵۸ درجه سانتیگراد میباشد(مدت زمان پخت در این حالت ۵-۳ دقیقه است).و در حد پخت کامل قاعدتا درجه حرارت بیشتر بوده و مدت زمان پخت نیز طولانیترخواهد بود.

استیک های پخته شده را به داخل بشقاب انتقال داده بگزارید تا استراحت نمایند.در این حالت به صورت شل استیک را با فویل به مدت ۱۰ دقیقه پوشش دهید.بعد از گذشت این مدت استیک را اسلایس کرده روی آن سس چیمیچوری را ریخته آن را سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

سوپ پنیر،مخصوص کشور آمریکا(ایالت ویسکانسین)

مواد لازم: ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون(در حدی که کف قابلمه را پوشش دهد) ۲ …

دیدگاهتان را بنویسید