پنج شنبه , ۲۲ آذر ۱۳۹۷
خانه / انواع دسرها / انواع دسرهای دیگر / شکلات مارتاواشینگتن،مخصوص کشور آمریکا(ایالت واشینگتن)

شکلات مارتاواشینگتن،مخصوص کشور آمریکا(ایالت واشینگتن)

مواد لازم:

  • ۱۱۵ گرم کره  در دمای محیط
  • ۳۴۰ گرم(سه پیمانه) پودر شکر
  • نیم پیمانه با اضافه یک قاشق غذاخوری شیر شیرین شده تغلیظ شده
  • یک پیمانه نارگیل به صورت نواری برش خورده و شیرین شده
  • یک پیمانه گردوی برشته شده(تقریبا خرد شده)
  • یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • یک هشتم قاشق چایخوری نمک
  • ۴۵۰ گرم روکش شکلات
  • ۸۵ گرم روکش شکلات سفید رنگ

طرز تهیه:

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

داخل کاسه ای بزرگ کره،پودر شکر،نمک و شیر تغلیظ شده را با یکدیگر هم بزنید تا جایی که مخلوط سبک و نرم شود.

داخل همان کاسه به محتویات نارگیل،گردوی خرد شده و عصاره وانیل را اضافه نموده طی سرعت کم مخلوط کن تمامی مواد را مجددا بخوبی با یکدیگر مخلوط نمایید.مخلوط سفت خواهد شد.ماده شکلات را داخل یخچال قرار داده تا به حد کافی جهت رول شدن به شکل های توپی سفت شده همین طور خنک شود.(به مدت ۳-۲ ساعت)

به کمک اسکوپ مخصوص شکلات یا قاشق چایخوری  ازماده شکلات را توپ های گردی به قطر ۲٫۵ سانتی برداشته آنها را  روی سینی فر قرار دهید.با پودر شکر دست های خود را پوشش دهید اگر که ماده شکلات خیلی چسبناک بود.توپ های شکلاتی را داخل یخچال قرار داده تا زمانی که شما سس شکلاتی را تهیه میکنید خنک شوند.

شکلات را داخل کاسه ای مقاوم در مقابل حرارت مایکروویو داخل مایکروویو قرار داده با هم زدن طی هر ۳۰ ثانیه به منظور جلوگیری از گرم شدن بیش از حد شکلات آن را آب نمایید.شکلات را تا زمانی که کاملا نرم و یکدست گردد هم زده بگزارید تا دمایش تا حدی افت نماید که هم چنان گرم بماند.

به کمک دو تا چنگال شکلات ها را داخل شکلات مایع و روان تهیه شده فرو برده اجازه دهید تا شکلات های اضافه به داخل کاسه برگردد سپس شکلات های روکش خورده را داخل سینی فر قرار دهید.

اگر که میخواهد نوارهایی از شکلات سفید رنگ روی شکلاتتان نقش بخورد،شکلات سفید رنگ را داخل کاسه ای کوچک ریخته درون مایکروویو بگزارید تا آب شود.سپس به صورت موجی به کمک چنگال های مخصوص شکلات روی شکلات طرح بزنید.شکلات های روکش شده را داخل یخچال تا زمانی که روکش سفت شده خودش را بگیرد قرار دهید.

مارتا واشنینگتن ها مینوانند تا بیش از دو هفته در ظرف دربسته داخل یخچال نگهداری شوند.به منظور طعم و بافت بهتر قبل از سرو آنها را به دمای اتاق رسانده سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

تورستینی یا شیرینی پیچی،به شیوه اهالی کشور سنت وینسنت

مواد لازم: نیم پیمانه آب گرم یک قاشق چایخوری خمیرمایه فوری یک و نیم پیمانه …

دیدگاهتان را بنویسید