پنج شنبه , ۲۶ مهر ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع غذاها با گوشت مرغ / فریکاسه مرغ،به شیوه اهالی آمریکا(ایالت ورمونت)

فریکاسه مرغ،به شیوه اهالی آمریکا(ایالت ورمونت)

مواد لازم:

  • ۲ قاشق غذاخوری کره
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ۸ عدد بال مرغ با پوست روی آن
  • ۳۴۰ گرم سوسیس اسلایس شده به تکه های ۱٫۵ سانتی
  • تقریبا ۱۵ عدد قارچ متوسط حلقه حلقه شده
  • ۵ عدد هویچ به مکعب های متوسطی خرد شده
  • ۲ ساقه کرفس به صورت متوسط خرد شده
  • ۲ عدد پیاز درشت به صورت متوسط خرد شده
  • ۱ شاخه بزرگ تره فرنگی که هر بخش سبز و سفیدش به صورت نازکی اسلایس شده
  • یک چهارم پیمانه آرد
  • ۱ پیمانه شراب ورمونت
  • ۳ پیمانه عصاره مرغ
  • نیم پیمانه خامه هم زده شده
  • ۲ عدد زرده تخم مرغ
  • ۳ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
  • ۱ عدد برگ بو
  • ۱ قاشق چایخوری آویشن تازه
  • نمک و فلفل

طرز تهیه:

داخل قابمله ای یک قاشق غذاخوری کره و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی شعله متوسطی آب نمایید.هر دو طرف بال های مرغ ها را با نمک وفلفل طعم دار نموده داخل ماهی تابه قرار داده طوری که طرف پوست به سمت پایین باشد.هر دو طرف ران ها را تا زمانی که پوستشان قهو ه ای رنگ بشود سرخ نمایید.مرغ های سرخ شده را به داخل کاسه ای بزرگ منتقل نموده به کناری بگذارید.

قارچ ها را به داخل قابلمه اضافه نموده  تا زمانی که آبشان به داخل ظرف آزاد شده شروع به نرم و قهو ه ای شدن بنمایند آنها را بپزید.مابقی سبزیجات(هویچ،کرفس،پیازو تره فرنگی) را به قارچ اضافه نمایید.تا زمانیکه که سبزیجات نرم شوند آنها را تفت داده با نمک و فلفل طعم دارشان نمایید.آرد را ضافه نموده طی دو دقیقه با همزدن تا زمانی که مخلوط خشک به نظر برسد آن را بپزید.شراب ورمونت را به داخل محتویات اضافه نموده هم بزنید.عصاره مرغ را نیز اضافه نموده کل محتویات را تا زمانیکه سس غذا شروع به غلیظ شدن بنماید هم بزنید.شعله را کم کنید.

داخل کاسه ای جداگانه خامه و زرده های تخم مرغ را با یکدیگر هم زده کم کم  و به تدریج عصاره گرم مرغ به داخل مخلوط خامه اضافه نموده در هر بار اضافه نمودن آن را هم بزنید.هم زدن مخلوط خامه و عصاره مرغ را تا جایی ادامه دهیدکه مخلوط نهایی بافتی ابریشمی پیدا کند(تخم مرغ هم زده شده داخلش نمایان نشود.)مخلوط خامه ای مانند گرم را به تدریج و کم کم  به داخل قابلمه حاوی عصاره مرغ و سبزیجات برگردانده اما به سرعت بعد از هر مرحله اضافه کردن مخلوط مذکور آن را به سرعت هم بزنید.

شعله را کم کرده ران مرغ و سوسیس را به همراه عصاره اش به داخل محتویات قابلمه اضافه نمایید.برگ بو،جعفری و آویشن را نیز به داخل قابلمه ریخته درب قابلمه رابرداشته اجازه دهید تا غذا به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه یا تا زمانی که ران مرغ مغز پخت شود به پختش ادامه دهد.

غذا را داخل کاسه ای بزرگ ریخته سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

سوپ پنیر،مخصوص کشور آمریکا(ایالت ویسکانسین)

مواد لازم: ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون(در حدی که کف قابلمه را پوشش دهد) ۲ …

دیدگاهتان را بنویسید