پنج شنبه , ۲۲ آذر ۱۳۹۷
خانه / غذاها / کارهای خمیری / انواع کارهای خمیری / نان کماج کشمشی،مخصوص کشور آنتیگوا و باربودا

نان کماج کشمشی،مخصوص کشور آنتیگوا و باربودا

مواد لازم:

  • ۲ پیمانه شکر قهوه ای بااضافه مقداری بیشتر جهت پاشیدن روی نان
  • ۳ قاشق غذاخوری خمیرمایه خشک اکتیو
  • یک و نیم پیمانه آب گرم ۴۶ درجه سانتیگراد
  • ۶ پیمانه آرد همه منظوره
  • ۱ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین
  • ۱ قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • ۲۸ گرم کره
  • یک پیمانه نارگیل رنده شده(اختیاری)
  • ۱ پیمانه سرپر کشمش
  • ۲ قاشق غذاخوری اسانس وانیل
  • ۹۰ میلی لیتر آب

طرزتهیه:

۲ قاشق چایخوری شکرو نصف پیمانه آب گرم را داخل کاسه ای بزرگ ریخته هم زده تا شکر حل شود.خمیر خامه را داخلش ریخته هم زده تا حل شود.روی کاسه سلفون بکشید تا در مکانی گرم به مدت ۱۰ دقیقه به عمل آید.

پنج و نیم پیمانه آرد،نمک،دارچین و جوزهندی را به داخل کاسه ای بزرگ اضافه کرده با یکدیگر کاملا مخلوط نمایید.

کره و روغن نباتی را به مخلوط بالا اضافه نمایید.

شکر،نارگیل و کشمش را به داخل مخلوط آرد اضافه نمایید.

در بخش میانی مخلوط آرد چاله ای  ایجاد کرده ملخوط اسانس وانیل وخمیرمایه را در این بخش بریزید.مابقی نیم پیمانه آب را کم کم به مخلوط آرد اضافه نموده تا خمیری که اندکی چسبناک میابشد،به دست آید.هنگامی که خمیر شکل گرفت روی سطح اندکی آرد پاشی شده خمیر را به مدت ۵ دقیقه ورز دهید.

کاسه ای را چرب کرده همینطور روغن را به سطح خمیر گرد کرده مالیده خمیر را داخل کاسه قرار داده روی کاسه سلفون کشیده اجازه دهید تا در دمای گرم محیط به مدت یک و نیم الی دو ساعت یا تا زمانی که خمیر حجمش دوبرابر شود بماند.

خمیر ور آمده را به روی سطح آرد پاشی شده منتقل نموده به مدت یک دقیقه آن را ورز دهید.سپس خمیر را به ۱۲ تکه مساوی تقسیم نموده آنها را به شکل توپ در آورید.توپ های خمیری را از طرف درز آنها با فاصله از همدیگر روی سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی قرار دهید.

سلفون پلاستیکی یا حوله روی توپ های خمیری کشیده اجازه دهید تا در محیط گرم به مدت ۴۵ دقیقه الی یک ساعت بماند.

در این حین فر را تا ۱۷۷ درجه سانتیگراد گرم نموده (پیش گرمایش را ۲۵ دقیقه بعد از اینکه خمیر درحال استراحت میباشد شروع نمایید.)

روی تمامی نان ها مقداری آب مالیده شکر پاشیده و به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه یا تا زمانیکه بخوبی قهوه ای رنگ شود داخل فر از قبل گرم شده بپزید.

بعد از پخت اجازه دهید تا کاملا خنک شده بعد سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

نان،مخصوص کشور سنت لوسیا

مواد لازم: به منظور تهیه خمیر: ۲ بسته خمیر مایه یک چهارم پیمانه آب گرم …

دیدگاهتان را بنویسید