پنج شنبه , ۲۲ آذر ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع غذا با گوشت قرمز / همبرگر،به شیوه اهالی کشور آنتیگوا و باربودا

همبرگر،به شیوه اهالی کشور آنتیگوا و باربودا

مواد لازم:

به منظور تهیه بخش برگر:

  • ۸۵ گرم ژامبون گوشت
  • ۴۵۰ گرم گوشت گاو چرخ شده(میتوانید به صورت ترکیب گوشت چرخ شده گاوی و گوشت چرخ شده مرغ نیز این همبرگر را درست کنید.)
  • نصف قاشق چایخوری فلفل فرنگی
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن نارگیل(میتوانید با روغن بادام زمینی ترکیب نمایید.)
  • ۸ قاشق غذاخوری سالسای انبه و آناناس
  • ۴ تکه نان فانگی بامیه(نان فانگی اسم نوعی غذا است که به شکل نان میباشد.)

به منظور تهیه بخش سالسای آناناس:

  • یک چهارم پیمانه پاپای تازه به صورت نگینی خرد شده
  • یک پیمانه آناناس رسیده به صورت نگینی خردشده
  • یک چهارم پیمانه انبه تازه به صورت نگینی خرد شده
  • نصف یک عدد فلفل سبز تند به صورت نگینی خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
  • نمک

به منظور تهیه نان فانگی بامیه:

  • ۶ عدد بامیه تازه به صورت حلقه ای یا همان گرد اسلایس شده
  • ۳ پیمانه آب
  • سه چهارم قاشق چایخوری نمک
  • یک پیمانه آرد ذرت
  • کره

طرز تهیه:

به منظور تهیه نان فانگی بامیه:

دو پیمانه آب را به جوش آورده به داخلش بامیه و یک چهارم قاشق چایخوری نمک را اضافه نمایید.به کمک کفگیر سوراخ سوراخی بامیه ها را از داخل آب خارج نمایید. بایستی دو پیمانه از عصاره یا همان آب حاصل از پخت بامیه که غلیظ و حالت شربت مانند دارد باقی بماند.آرد ذرت را داخل کاسه ای ریخته یک پیمانه از همان آب بامیه را داخلش بریزید طوری که آرد ذرت کاملا خیس بخورد.آرد ذرت خیس خورده،نمک ومابقی آب معمولی را به داخل مابقی آب یا عصاره بامیه اضافه نموده شروع به هم زدن تا جایی نموده که مخلوطی کاملا یکدست ایجاد شود.(حدود ۲ دقیقه)به مخلوط حاصل بامیه ها را اضافه نموده حرارت را به حد متوسط رسانده تا زمانی که مخلوط شروع به غل زدن بنماید.شعله را کم کرده با هم زدن به مدت دو الی سه دقیقه به پخت ادامه دهید تا زمانی که مخلوط از دیواره های قابمله فاصله بگیرد.(تقریبا ۴۵ دقیقه).اگر که مخلوط حالت خمیری پیدا کند یا اینکه خشک شود بدون اینکه از دیواره ها فاصله بگیرد به آن اندکی آب اضافه نموده و مطمئن شوید که دما خیلی زیاد نیست.به  کمک قاشق از مخلوط حاصل داخل ۴ عدد کاسه چرب شده با کره یا قالب موردنظر خود ریخته تا نان فانگی بامیه شکل خودش را بگیرد تا زمان آماده شدن برگر فانگی ها را داخل قالب نگه دارید.

به منظور تهیه همبرگر:

ژامبون گوشت را اسلایس نموده ماهی تابه نچسب حاوی اندکی روغن را روی شعله ملایمی قرار داده تا گرم شود.ژامبون گوشت را داخلش ریخته اندکی سرخ نمایید.

گوشت چرخ شده و پودر فلفل فرنگی را با یکدیگر داخل کاسه ای ترکیب نموده چند دقیقه ای ورز دهید.آنها به شکل ۴ عدد همبرگر گرد تبدیل نموده روغن را داخل ماهی تابه مخصوص گریل گرم نموده همبرگرها را داخل روغن پخت نموده تا حدی که دمای داخل همبرگر به ۷۱ درجه سانتیگراد برسد.

به منظور تهیه سالسای آناناس تمامی اجزای ترکیبی گفته شده در قسمت سالسا را با یکدیگر ترکیب نموده به آن نمک،گشنیزو فلفل سبز تند اضافه نموده درب سالسا را قرار داده قبل از استفاده به مدت حداقل نیم ساعت سالسا را داخل یخچال قرار دهید.

۴ عدد بشقاب آماده کرده هریک از نان های فانگی را داخل بشقاب ها برگردانده روی هر یک از فانگی ها یک عدد همبرگر قرار داده سپس ۲ قاشق غذاخوری سالسای آناناس ریخته در پایان روی هر یک از ژامبون های گوشت را قرار دهید.

منبع

 

درکانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

استیک کبابی،به شیوه اهالی کشور کانادا

مواد لازم: ۹۰۰ گرم استیک گوشت  راسته گاوی به تکه های ۴ سانتی برش خورده …

دیدگاهتان را بنویسید