پنج شنبه , ۲۲ آذر ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع غذا با گوشت ماهی / دوکانا و ماهی نمک سود شده،مخصوص کشور آنتیگوا و باربودا

دوکانا و ماهی نمک سود شده،مخصوص کشور آنتیگوا و باربودا

مواد لازم:

  • به منظور درست کردن ماهی نمک سود شده
  • ۴۵۰ گرم ماهی روغن(کدماهی)نمک سود شده
  • مقدار بیشتری نمک
  • ۱ عدد پیاز متوسط به صورت حلقه حلقه خرد شده
  • نصف یک عدد فلفل دلمه ای زرد،قرمز و سبز از بخش طولی به صورت نواری خرد شده
  • ۲ حبه سیر به صورت نازک اسلایس شده
  • یک چهارم پیمانه روغن نباتی
  • ۲۳۰ گرم سس گوجه فرنگی
  • ۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب
  • یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه

به منظور درست کردن دوکانا:

  • ۲ پیمانه پودر نارگیل شیرین شده
  • ۲ پیمانه سیب زمینی رنده شده
  • یک و نیم پیمانه آب
  • ۲ پیمانه شکر
  • ۱ قاشق چایخوری دارچین
  • ۱ قاشق چایخوری جوزهندی
  • ۱ قاشق غذاخوری عصاره وانیل
  • ۱ پیمانه کشمش
  • یک و نیم پیمانه آرد

طرز تهیه:

ساعت ها قبل پخت این غذا ماهی نمک سود شده را آماده کنید به این صورت که یک لایه نازک ازنمک کف قابلمه بریزید.

ماهی ها را شسته خشک نموده دقت کنید که هنگام برش فیله های ماهی به آنها صدمه وارد نشود.فیله ها را روی لایه نمکی قرار دهید.روی سطح فیله ها و کناره های ماهی  را به طور کامل با نمک بپوشانید.تکه های ماهی به طور محکم سلفون پیچ نموده آنها را داخل ظرفی قرار دهید.در صورت تمایل میتوانید ماهی را روی بشقابی قرار داده آنها را روی قفسه ای قرار دهید تا رطوبتی که آزاد میشود را طی عمل خشک شدن دریافت کند.

بشقاب یا همان ظرف حاوی ماهی های سلفون کشی شده را داخل یخچال به مدت ۲۴ ساعت قرار دهید.

بعد از گذشت ۲۴ ساعت ماهی ها را از داخل یخچال خارج کرده پلاستیک را از آنها جدا کرده،ماهی ها را به مدت ۴ ساعت داخل آب بخیسانید،سپس داخل آب به مدت ۴۵ دقیقه آنها را بجوشانید.

هنگامی که ماهی ها داخل آب در حال جوش در حال پخت هستندسبزیجات مربوط به ماهی نمک سود شده و مخلوط سیب زمینی را به جهت تهیه دوکانا آماده نمایید.فلفل ها،پیاز وسیر را اسلایس نموده آنها را به کناری بگذارید.

به منظور درست کردن دوکانا:

داخل غذاساز یا بلندر سیب زمینی و نارگیل را با یکدیگر هم زده تا میکس شوند.به مخلوشان یک و نیم آب اضافه کرده تا رطوبتشان افزایش یابد.داخل کاسه ای مابقی اجزای گفته شده در بخش دوکانا(شکر،دارچین،جوزهندی،عصاره وانیل،کشمش و آرد)را با یکدیگر مخلوط نمایید مخلوط به داخل غذاساز حاوی مخلوط سیب زمینی اضافه کرده همگی را باردیگر با یکدیگر هم بزنید.

سپس به آماده کردن دوکانا ادامه دهید.قابلمه ای بزرگ حاوی آب را روی اجاق قرار داده تا به جوش آید.

در این میان ۸ تکه مستطیلی شکل  ۲۵×۳۰ سانتی از فویل آلومینیومی را آماده کرده مخلوط را با آن بپیچید.با کمک قاشقی بزرگ از خمیر به مرکز فویل های آلومینیومی ریخته سپس خمیر را داخل فویل به طور محکم(به طوری که از درزهای آن ماده خارج نشود.) بسته بندی کنید.(۸ بسته حاوی ماده خمیری)

بسته های حاوی خمیر را داخل آب در حال جوش به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه قرار دهید.

هنگامی که دوکاناها پختند،ماهی ها را به تکه های لقمه ای برش زده به کناری بگذارید.

داخل ماهی تابه ای روغن را ریخته روی شعله ملایم آن را گرم کرده به آن فلفل،پیاز و سیر را اضافه نموده همگی را هم زده تا زمانی که سبزیها نیمه شفاف شوند.

سس گوجه فرنگی،سرکه سیب و ماهی ها را به داخل ماهی تابه اضافه نموده فلفل سیاه روی آنها بپاشید.تمامی اجزای ترکیبی را با یکدیگر مخلوط نموده اجازه دهید تا مخلوط روی شعله ملایم بماند آن هم تا زمانی که دوکاناها بپزد.

با دقت دوکاناها را از داخل آب در حال جوش خارج نموده آنها را باز کرده روی بشقاب همراه با ماهی روغن نمک سود شده و اسفناج پخته شده  نوش جان بنمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متوعترس است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

میگو پلو،به شیوه اهالی کشور باربادوس

مواد لازم: به منظور تهیه سس: ۴ عدد گوجه فرنگی متوسط نیم پیمانه عصاره سبزیجات …

دیدگاهتان را بنویسید