پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع پلو / میگو پلو،به شیوه اهالی کشور باربادوس

میگو پلو،به شیوه اهالی کشور باربادوس

مواد لازم:

به منظور تهیه سس:

  • ۴ عدد گوجه فرنگی متوسط
  • نیم پیمانه عصاره سبزیجات
  • نیم پیمانه شراب انگور سفید
  • ۱ قاشق غذاخوری چاشنی باجان( مخلوطی از پیاز،پیازچه،سیر،فلفل تند،آویشن،جعفری خرد شده،مرزنگوش،سرکه سفید،لیمو،فلفل فرنگی شیرین،پودر کاری،فلفل سیاه و نمک)
  • ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو

به منظور تهیه میگو پلو:

  • ۴۵۰ گرم میگوی درشت پوست گرفته شده و رگه آن خارج شده(پاک شده)
  • ۱ قاشق غذاخوری چاشنی باجان
  • ۱ قاشق چایخوری پاپریکای شیرین دودی شده
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • یک و نیم پیمانه برنج دانه بلند
  • دو و یک چهارم پیمانه آب
  • ۴ اسلایس ژامبون گوشت به صورت نگینی خرد شده
  • نصف پیاز قرمز به صورت نازک اسلایس شده
  • ۱ عدد فلفل دلمه ای سبز به صورت نگینی خرد شده
  • ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز به صورت نگینی خردشده

طرز تهیه:

به منظور تهیه سس:

گوجه فرنگی ها را داخل فر در بخش گریل با چرخاندن آن  کبابی نمایید. (طی مدت ۱۰ دقیقه).سپس آنها را داخل غذاساز ریخته تا خرد شوند.آنها را همراه با مابقی اجزای ترکیبی گفته شده در قسمت تهیه سس به داخل قابلمه کوچکی بریزید.هنگامی که شروع به پخت پیازها نمودید،اجازه دهید تا سس به جوش آمده و به هنگام اتمام پخت میگو پلو زیر سس را کم نمایید تا آرام آرام بجوشد.

به منظور تهیه میگو پلو:

داخل ظرفی میگو،ادویه باجان،پاپریکا و یک چهارم نمک را با یکدیگر مخلوط نموده به کناری بگذارید.داخل قابلمه ای برنج را داخل آب در حال جوش ریخته حرارت را کم کرده درب قابلمه را قرارداده تا زمانی که آب برنج تبخیر شود(حدود ۱۵ دقیقه )آن را پخته به کناری بگذارید.داخل قابلمه ای دیگر زامبون گوشت را سرخ نموده سپس پیاز را داخل همان قابلمه تفت داده تا نرم شود.فلفل دلمه ای را به محتویات داخل قابلمه اضافه نموده تا زمانی که قهوه ای رنگ شود به تفت دادنش ادامه دهید.(حدود ۴-۳ دقیقه)میگو را اضافه کرده در حد ۳-۲ دقیقه آن را پخت نمایید.برنج پخته شده را به مخلوط مذکور اضافه نموده سس را نیز اضافه کرده تمامی مواد را بار یکدیگر بخوبی با یکدیگر مخلوط نموده با مابقی نمک در صورت دلخواه طعمدارش نمایید.

میگو پلو را از روی اجاق برداشته به صورت گرم سرو نمایید.

منبع

 

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

خورشت ماهی،به شیوه اهالی جامائیکا

مواد لازم: ۹۰۰ گرم فیله ماهی پرچرب مثل ماهی خال خالی(اسم انگلیسی:ماکرل) ۲ قاشق غذاخوری …

دیدگاهتان را بنویسید