پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷
خانه / غذاها / کارهای خمیری / انواع کارهای خمیری / پای شکلاتی،به شیوه اهالی کشور باهاما

پای شکلاتی،به شیوه اهالی کشور باهاما

مواد لازم:

  • روغن درحالت اسپری کردن
  • قالب گرد دستبند دار به قطر ۱۱ سانتی

به منظور تهیه بخش بیسکوئیتی:

  • دو دوسوم پیمانه بیسکوئیت خرد شده(حدود ۲۵ عدد)
  • یک سوم پیمانه کره آب شده
  • ۲ قاشق غذاخوری شکر قنادی

به منظور تهیه بخش شکلاتی پای:

  • ۸ عدد زرده تخم مرغ
  • دو و یک چهارم پیمانه هاف اند هاف(نوعی نوشیدنی)
  • ۲۸۰ گرم شکلات نیمه شیرین(یا تخته ای یا چیپسی)
  • نیم پیمانه پودر شیر مالت(پودر شیر مالت مخلوطی از جو مالت،آرد گندم و شیر کامل میباشد)

به منظور تهیه خامه هم زده:

  • ۱ پیمانه خامه هم زده شده
  • نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • دو و نیم قاشق غذاخوری  شکر پودر شده
  • یک و نیم قاشق غذاخوری پودر کاکائوی شیرین نشده
  • تافی خرد شده

طرز تهیه:

به منظور تهیه بخش بیسکوئیتی:

بیسکوئیت ها را داخل غذاساز قرار داده کاملا خرد نمایید.

کره آب شده و شکر را به بیسکوئیت ها اضافه نمایید.

مقداری روغن داخل قالب اسپری نموده تا چرب شده سپس تقریبا یک سوم پیمانه از مخلوط بیسکوئیت تهیه شده را داخل قالب بریزید.به کمک انگشتان خود مخلوط یاد شده را به طور یکسان در کف قالب فشار داده پخش نمایید به طوری که مقداری از مخلوط تا لبه ها بالا بیاید.

قالب حاوی بیسکوئیت را داخل فر از قبل گرم شده در دمای ۱۷۷ درجه سانتیگراد قرار داده آن را به مدت ۶-۵ دقیقه بپزید.

به منظور تهیه بخش شکلاتی پای:

داخل کاسه ای بزرگ زرده ها را تا زمانیکه با یکدیگر مخلوط شوند هم زده به کناری بگذارید.

داخل قابلمه ای کوچک خامه را به آرامی روی شعله کم به جوش آورده سپس به آرامی با شکلات ترکیب نمایید.

مخلوط خامه و شکلات را به آرامی داخل زرده های تخم مرغ اضافه کرده اما به سرعت هم بزنید بگونه ای که زرده های تخم مرغ نپزد.

شعله را کم کرده تا ازمانی که مخلوط مذکور غلیظ و نرم و یکدست شود آن را هم بزنید.

مخلوط یا همان پودینگ شکلاتی را از روی شعله برداشته پودر شیر الک شده را به داخلش اضافه نموده تا زمانی که پودر شیر داخلش حل شده و پودینگ دوباره یکدست شود کل مواد را با یکدیگر هم بزنید.

وانیل را به داخل پودینگ شکلاتی اضافه نموده هم زده طی مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید پودینگ خنک شده سپس آن را به روی بیسکوئیت پخته شده موجود در قالب بریزید.

حداقل به مدت ۴ ساعت قالب حاوی دو ماده گفته شده را داخل یخچال قرار دهید.

به منظور تهیه بخش خامه ای پای:

داخل کاسه ای بزرگ خامه هم زده شده،وانیل،شکر و کاکائو را با یکدیگر ترکیب نمایید.

مخلوط را به مدت حداقل یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.

مخلوط را به طور مداوم همزده تا زمانی که ماده قله ای مانند سفتی ایجاد شود.

به منظور نهایی کردن پای:

پای را از داخل قالب خارج نمایید.

خامه تهیه شده را روی به کمک ماسوره ای که گل تولید میکند روی بخش شکلاتی پایپ نمایید.

در نهایت روی بخش بالایی کیک(یعنی روی خامه گلی شکل) تافی خرد شه یا له شده بپاشید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندیدک

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

نان کماج کشمشی،مخصوص کشور آنتیگوا و باربودا

مواد لازم: ۲ پیمانه شکر قهوه ای بااضافه مقداری بیشتر جهت پاشیدن روی نان ۳ …

دیدگاهتان را بنویسید