پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع خورشت ها / خورشت ماهی،به شیوه اهالی جامائیکا

خورشت ماهی،به شیوه اهالی جامائیکا

مواد لازم:

  • ۹۰۰ گرم فیله ماهی پرچرب مثل ماهی خال خالی(اسم انگلیسی:ماکرل)
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن کانولا
  • ۱ عدد برگ بو
  • سه چهارم قاشق چایخوری  یا بیشتر چاشنی کریول(مخلوطی از پاپریکا،نمک،پودر سیر،فلفل سیاه،پودر پیاز،فلفل تند،پونه کوهی،آویشن)
  • نصف یک عدد پیاز متوسط به صورت نگینی خردشده
  • ۲ قاشق چایخوری سیر به صورت نگینی خردشده یا نصف قاشق غذاخوری پودر سیر
  • ۱-۲ عدد گوجه فرنگی همراه با عصاره آن
  • ۱ قاشق چایخوری آویشن
  • ۱ قوطی شیر نارگیل
  • ۱ قاشق چایخوری پاپریکای دودی
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سفید یا فلفل سیاه
  • ۱-۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
  • نمک

طرز تهیه:

ماهی ها را به تکه های بزرگی خرد کرده آنها را شسته به کناری بگذارید.

داخل ماهی تابه ای بزرگ روغن را ریخته روی شعله ای ملایم اجازه دهید تا گرم شود.سپس سیر،پیاز،برگ بو،آویشن را به داخل ماهی تابه ریخته به مدت یک دقیقه همگی را هم بزنید.

گوجه فرنگی همراه با آب یا عصاره اش،پاپریکا،شیر نارگیل،فلفل سفید یا فلفل سیاه و نمک را به داخل ماهی تابه اضافه نمایید.

اجازه دهید تا محتویات داخل ماهی تابه به جوش آمده به مدت ۵-۴ دقیقه به جوشیده شدنش ادامه دهد.سپس ماهی را اضافه کرده به مدت ۷ دقیقه یا تا زمانی که ماهی کاملا مغزپخت شده به بافت مورد دلخواه برسد آنها را بپزید.حین پخت بگزارید تا سس غذا به قوام مدنظرتان دست پیدا کرده در این حین ادویه کریول را نیز اضافه نمایید.

جعفری را به غذا اضافه کرده به مدت ۱ الی ۲ دقیقه به پخت غذا ادامه داده از شعله برداشته روی آن برگ بو انداخته غذا را همراه با پلو سرو نمایید.

در جامائیکا این غذا علاوه بر پلو همراه با موز سبز آب پز شده و نان مخصوص این کشور سرو میشود.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی منابع متعددی است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

دامپلینگ شیرین،مخصوص کشور جامائیکا

مواد لازم: ۲ پیمانه آرد نیم پیمانه آرد ذرت یک چهارم قاشق چایخوری نمک ۴ …

دیدگاهتان را بنویسید