پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷
خانه / انواع غذاهای آمریکای شمالی / غذاهای کشور جامائیکا / ماهی بخارپز به همراه کراکر،به شیوه اهالی کشور جامائیکا

ماهی بخارپز به همراه کراکر،به شیوه اهالی کشور جامائیکا

مواد لازم:

  • ۲ پیمانه عصاره ماهی
  • ۱ پیمانه سیب زمینی به صورت نگینی خرد شده
  • ۱ پیمانه کدوحلوایی به صورت نگینی خرد شده
  • ۴ عدد بامیه متوسط اسلایس شده
  • ۴۵۰ گرم ماهی سرخو
  • یک چهارم پیمانه گوجه فرنگی به صورت نگینی خرد شده
  • ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • نصف قاشق چایخوری فلفل تند قرمز
  • ۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
  • ۲ حبه سیر خرد شده
  • ۲ شاخه پیازچه خرد شده
  • ۱ شاخه آویشن
  • ۱ عدد فلفل تند قرمز درسته
  • ۱۰ عدد کراکر

طرز تهیه:

 

عصاره ماهی را داخل قابلمه ای بزرگ ریخته اجازه دهید تا به جوش آید.به آن سیب زمینی،کدوحلوایی و بامیه را اضافه نموده درب قابلمه را قرار داده به جوشیدن شدن غذا به مدت ۱۰ دقیقه ادامه دهید.از هر دو طرف ماهی را شکاف داده سپس داخل ماهی را با نیمی از سبزیجات و ادویه جات(گوجه فرنگی،فلفل سیاه،فلفل تند،پیاز،سیر و پیازچه پر نمایید.مابقی فلفل سیاه را روی ماهی بپاشید.ماهی را داخل عصاره در حال جوش قرار داده مابقی سیر،گوجه فرنگی،پیاز،پیازچه،فلفل قرمز تند،آویشن و فلفل قرمز تند درسته را به غذا اضافه نمایید.عصاره را روی ماهی ریخته درب قابلمه را قرار داده به مدت ۱۰ دقیقه روی شعله ملایم ماهی را بخارپز نمایید.

به جهت سرو ماهی را روی بشقاب قرار داده سپس کراکرها را در کنارش قرار داده روی ماهی ار عصاره تهیه شده بریزید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

درباره‌ی آشپز خلاق

دیدگاهتان را بنویسید