پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷
خانه / انواع غذاهای آمریکای شمالی / غذاهای کشور جمهوری دومینیکن / کبه،به شیوه اهالی کشور جمهوری دومینیکن

کبه،به شیوه اهالی کشور جمهوری دومینیکن

مواد لازم:

  • ۱ پیمانه بلغور گندم
  • ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • مقدارکمی جعفری
  • ۱ دسته نعناع
  • ۱ عدد پیاز کوچک به صورت نگینی خرد شده
  • ۱ قاشق چایخوری سس آدوبو(مخلوطی از پاپریکا،پونه کوهی،نمک،سیر،سس سویا و سرکه)
  • ۱ بسته ادویه سازون(مخلوطی از پودر گشنیز،پودر زیره،زردچوبه،پودر سیر،پونه کوهی،فلفل سیاه)
  • یک چهارم قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده
  • روغن جهت سرخ کردن
  • نمک

طرز تهیه:

یک پیمانه بلغور گندم را داخل کاسه ای حاوی آب  ریخته به مدت حداقل سه ساعت نهایت یک شب کامل بلغور را خیسانده تا نرم شده و از نظر ابعادی بزرگتر شود.

زمانی که حجم بلغور دوبرابر شد آن را داخل صافی ریخته بشوید.

صافی مخصوص قهوه یا تنظیف در نظر گرفته بلغور را داخلش ریخته به کمک آن را بلغور را کاملا فشار داده تا آب آن خارج شود.

بعد از اینکه آب بلغور کاملا جدا شد بلغور را داخل کاسه ای بریزید.

نیمی از بلغور را به داخل غذاساز ریخته آن را تا حدی میکس نمایید که خمیری شکل شود.

بلغور خمیری را به داخل مابقی بلغوری که میکس نشده است اضافه نموده همدیگر را با یکدیگر ترکیب نمایید.

پیاز را خرد نموده آن را داخل غذاساز ریخته یا اینکه پیاز را رنده نموده آن را به داخل مخلوط بلغور اضافه نمایید.

برگهای نعناع را داخل غذاساز ریخته آن را به خوبی خرد کرده ریز نموده سپس به داخل مخلوط بلغور و پیاز اضافه نموده همگی مواد را با یکدیگر میکس نمایید.

جعفری را نیز کاملا ریز کرده به مخلوط مذکور اضافه نمایید.

۱۱۲ گرم از گوشت چرخ شده را ازکل آن جدا کرده که این میزان جهت بخش خارجی کبه و مابقی اش جهت بخش داخلی آن در نظر گرفته میشود.

۱۱۲ گرم گوشت را با یک بسته سازون طعم دار نمایید.سپس به آن سس آدوبو اضافه نمایید در صورتی که سازون یا ادوبو نداشتید میتوانید گوشت را با پودر سیر،پودر پیاز،فلفل سیاه،زیره سبز ،گشنیز و درنهایت پونه کوهی طعم دار نمایید.

تمامی مواد گفته شده را بخوبی با یکدیگر مخلوط نمایید.

گوشت طعم دار شده را به مخلوط بلغور موجود در کاسه  اضافه نمایید.در حقیقت داخل کاسه بایستی مخلوطی از بلغور گندم،نعناع،جعفری و پیاز داشته باشید.

جهت درست کردن ماده داخلی داخل ماهی تابه ای حاوی روغن مابقی گوشت چرخ کرده را ریخته آن را تا حدی که قهوه ای رنگ شده سرخ نموده پخته با ادویه جات طعم دار نمایید.

جهت نهایی کردن کبه یک مشت از مخلوط بلغور را جدا کرده آن را به شکل توپ در آورده سپس انگشت شست خود را داخلش فرو کرده با چرخانده گوشت حول انگشتتان آن را به شکل مخروطی سر باز  تبدیل کرده داخل مخروط یک قاشق غذاخوری از ماده داخلی ریخته در پایان شروع به تبدیل کردن  مخروط  طبق شکل نمایید.این کار را ادامه دهید تا زمانی که تمامی مخلوط بلغور و ماده داخلی پایان پذیرد.

کبه ها را قبل از سرخ نمودن حداقل به مدت یک ساعت داخل یخچال نگه دارید.

کبه ها را داخل ماهی تابه حاوی روغن زیاد روی شعله متوسط روی به زیاد سرخ نمایید طوری که تمامی اطراف کبه ها در حد طلایی مایل به قهوه ای گردد.کبه های سرخ شده را داخل حوله کاغذی کشیده شده بر ظرفی قرار داده سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

دیدگاهتان را بنویسید