پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷
خانه / غذاها / کارهای خمیری / انواع کارهای خمیری / نان نارگیلی،مخصوص کشور جمهوری دومینیکن

نان نارگیلی،مخصوص کشور جمهوری دومینیکن

مواد لازم:

  • ۲ پیمانه آرد همه منظوره
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
  • ۱ پیمانه شیر نارگیل
  • ۲ قاشق غذاخوری شیر

به منظور رویه نان:

  • نیم پیمانه پودر نارگیل(اختیاری)

طرز تهیه:

فر را از قبل در دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده روشن نموده تا گرم شود.سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده یا اینکه اندکی چربش نمایید.

داخل کاسه ای بزرگ آرد،نمک و جوش شیرین را با یکدیگر مخلوط نمایید.شیر نارگیل و شیر معمولی را به داخل مخلوط اضافه نموده با دستتان شروع به ترکیب دادن مواد با یکدیگر نمایید.دستتان را تمیز کرده با روغن خوراکی اندکی چرب نموده شروع به ورز دادن خمیر شکل گرفته شده به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که یکدست ونرم شود بنمایید.آن در حال حاضر اندکی مرطوب خواهد بود.

خمیر را به طور مثال به ۴ قسمت مساوی تقسیم نموده هر تکه را به شکل توپی در آورده داخل سینی پوشانده شده با کاغذ روغنی قرار دهید.هر توپ را به شکل دایره ای مسطح به قطر ۱۵ سانت تبدیل نمایید.روی هر یک از خمیرهای دایره ای در صورت استفاده از پودر نارگیل بپاشید.

خمیرهای گرد را به داخل فر از قبل گرم شده منتقل کرده آنها را به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان فرو برده در وسطشان تمیر بیرون آمده باشد،بپزید.نان های پخته شده رنگ پریده هستند!

نان ها را از داخل فر خارج کرده تا خنک شوند هنگامی که خنک شدند آنها را مجددا داخل سینی فر قرار داده دوباره به داخل فر برگردانده اینبار بخش گریل شدن را روشن کرده تا قسمت روییشان طلایی گردد.

نان حاضر است،نوش جان

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

دامپلینگ شیرین،مخصوص کشور جامائیکا

مواد لازم: ۲ پیمانه آرد نیم پیمانه آرد ذرت یک چهارم قاشق چایخوری نمک ۴ …

دیدگاهتان را بنویسید