پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع غذا با گوشت ماهی / خورشت ماهی شور ،مخصوص کشور سنت کیتس و نویس

خورشت ماهی شور ،مخصوص کشور سنت کیتس و نویس

مواد لازم:

به منظور تهیه  خورشت ماهی شور:

  • ۴۵۰ گرم ماهی شور
  • ۱ عدد فلفل سبز تند به صورت نگینی خرد شده
  • ۴۵۰ گرم گوجه فرنگی به صورت نگینی خرد شده
  • ۵ حبه سیر خرد شده
  • ۴ قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • ۲ قاشق غذاخوری کره
  • ۶ عدد پیازچه به صورت نگینی خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
  • ۱ عدد پیاز کوچک خرد شده
  • نمک و فلفل

به منظور تهیه موز اسپایسی:

  • ۳ عدد موز متوسط(موز سبز بهتر است) پوست گرفته شده و به تکه های ۱٫۳ سانتی برش خورده
  • ۲ قاشق غذاخوری زنجبیل تازه پوست گرفته شده و رنده شده
  • ۱ عدد پیاز رنده شده
  • یک چهارم قاشق چایخوری نمک
  • یک چهارم قاشق مرباخوری سس تند یا فلفل خرد شده
  • روغن جهت سرخ کردن

به منظور تهیه دامپلینگ نارگیلی:

  • نیم پیمانه نارگیل رنده شده
  • یک و نیم پیمانه آرد
  • یک چهارم قاشق چایخوری نمک
  • ۱ قاشق غذاخموری روغن
  • ۱ قاشق غذاخوری کره
  • نیم پیمانه آب

به منظور تهیه میوه درخت نان و یا جک فروت:

  • ۳ پیمانه میوه درخت نان یا جک فروت خرد شده به تکه های ۲٫۵ سانتی
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن
  • ۱ قاشق غذاخوری کره
  • نصف پیمانه فلفل قرمز به صورت نگینی خرد شده
  • ۱ عدد پیاز متوسط خرد شده
  • ۴ حبه سیر له شده
  • ۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری برگ آویشن تازه
  • نصف پیمانه آب مرغ
  • یک چهارم قاشق چایخوری نمک
  • یک چهارم قاشق چایخوری پودر فلفل تازه

طرز تهیه:

به منظور تهیه خورشت ماهی شور:

ماهی شور را به مدت یک شب کامل خیسانده سپس داخل آب تمیز تا زمانیکه نرم شده و پخته شده بپزید.

ماهی را خارج نموده استخوانهایش را خارج کرده آن را تکه تکه کنید(به مانند تکه های تن ماهی)

روغن را داخل ماهی تابه ای بزرگ گرم نموده به آن فلفل،پیازچه،پیازو سیر را اضافه نموده درب قابلمه را قرار داده روی شعله کم مواد را به مدت ۵ دقیقه با هر از گاهی هم زدن بپزید.گوجه فرنگی ها را اضافه نموده روی شعله ملایم به مدت ۳-۲ دقیقه اجازه دهید تا مواد بجوشند.تکه های ماهی شور،کره،نمک و فلفل را به داخل محتویات داخل ماهی تابه اضافه نموده درب خورشت را قرار داده روی شعله کم تا زمانی که محتویات طی ۵ دقیقه گرم شوند به جوشیده شدن خورشت ادامه دهید.

به منظور تهیه موز اسپایسی:

تمامی اجزای ترکیبی گفته شده در این بخش را داخل کاسه ای با یکدیگر مخلوط نموده داخل ماهی تابه ای حاوی روغن مخلوط مذکور را تا زمانی که طلایی متمایل به قهوه ای رنگ گشته سرخ نموده بپزید.از داخل روغن خارجشان نموده روی حوله کاغذی قرارشان دهید.

به منظور تهیه دامپلینگ نارگیلی:

داخل کاسه ای آرد،نارگیل،نمک،کره و روغن را ریخته با یکدیگر مخلوط نموده کم کم و به تدریج آب را به مخلوط اضافه نوده تا خمیر سفتی تولید شود.خمیر شکل گرفته را روی میز کار اندکی آرد پاشی شده قرار داده به مدت ۲ دقیقه آن را ورز دهید.دامپلینگ ها را در شکل های دلخواه فرم داده آن ها را به داخل آب و نمک در حال جوش سر داده درب قابلمه را قرار داده به مدت ۱۵-۱۰ بپزید.

به منظور تهیه میوه درخت نان یا جک فروت:

کره را داخل قابلمه ای روی شعله متوسط آب کرده به آن روغن را اضافه نمایید.پیازها را به داخل روغن ریخته آنها را با هر از گاهی هم زدن طی مدت ۸-۵ دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند سرخ نمایید.سیر،آویشن،فلفل قرمز و جعفری را به پیازها اضافه کرده مواد را به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید.قابلمه را از روی شعله برداشته به آن میوه درخت نان یا جک فروت خرد شده و آب مرغ را اضافه نموده دوباره مواد را با یکدیگر هم بزنید.به آن نمک و فلفل اضافه نمایید.

در پایان هنگام سرو غذا داخل بشقاب یا ظرف سرو خورشت ماهی شور را ریخته روی آن جعفری پاشیده در کنار دامپلینگ نارگیلی،میوه درخت نان یا جک فروت و موز اسپایسی سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

میگو پلو،به شیوه اهالی کشور باربادوس

مواد لازم: به منظور تهیه سس: ۴ عدد گوجه فرنگی متوسط نیم پیمانه عصاره سبزیجات …

دیدگاهتان را بنویسید