یکشنبه , ۲۵ آذر ۱۳۹۷
خانه / انواع غذاهای آمریکای شمالی / غذاهای کشور سنت کیتس و نویس / شیرینی فاج،به شیوه اهالی کشور سنت کیتس و نویس

شیرینی فاج،به شیوه اهالی کشور سنت کیتس و نویس

مواد لازم:

  • ۱۵۰ میلی لیتر شیر تغلیظ شده
  • سه چهارم پیمانه شیر نارگیل
  • ۴۵۰ گرم شکر قهوه ای
  • ۱۱۵ گرم کره
  • قالب مکعبی به ابعاد ۲۰ سانتی که با کاغذ روغنی پوشانده شده

طرز تهیه:

تمامی اجزای ترکیبی گفته شده را داخل قابلمه نچسب بزرگی ریخته روی شعله کم مواد را هم بزنید تا زمانی که شکر حل شود.

اجازه دهید تا محتویات مذکور به جوش آمده سپس با هم زدن مداوم به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه به جوشاندن محلول ادامه دهید.به منظور اطمینان از آماده شدن درجه حرارت فاج میتوانید اندکی از مخلوط را به داخل یک پارچ آب یخ انداخته که در اینصورت شکل توپی نرمی از فاج بایستی شکل بگیرد.و یا اینکه میتوانید از دماسنج در صورتی که دارید به منظور تست درجه حرارت فاج استفاده نمایید.(درجه حرارت تقریبا بایستی ۱۱۸ درجه سانتیگراد گردد)

فاج را از روی شعله برداشته به هم زدن فاج به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه ادامه دهید تا زمانی که خیلی غلیظ شده و شکل خودش را بگیرد.

مایع فاج را داخل قالب از قبل آماده شده ریخته اجازه دهید تا در دمای اتاق خنک شود سپس آن را به داخل یخچال منتقل کرده تا کاملا سرد شود سپس آن را به صورت مکعبی برش بزنید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

دیدگاهتان را بنویسید