یکشنبه , ۲۵ آذر ۱۳۹۷
خانه / غذاها / کارهای خمیری / انواع کارهای خمیری / نان زعفرانی،مخصوص کشور سنت لوسیا

نان زعفرانی،مخصوص کشور سنت لوسیا

مواد لازم:

  • ۳۰۰ میلی لیتر شیر
  • ۱ گرم زعفران
  • ۵۰ گرم خمیر مایه
  • ۱۲۵ گرم کره
  • ۷۰۰ گرم آرد ساده(آرد نان)
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • نمک
  • کشمش

طرز تهیه:

داخل قابلمه ای کره را قرار داده اجازه دهید تا به آرامی آب شود.به آن شیر و زعفران را اضافه نموده مخلوط را تا حد ۳۷ درجه سانتیگراد گرم نمایید.(به کمک دماسنج دمای مخلوط چک شود).داخل کاسه ای گرم مخلوط شیرو زعفران را به خمیر مایه اضافه نموده سپس مابقی اجزای ترکیبی(به غیر از تخم مرغ و کشمش) را به محتویات داخل کاسه اضافه نموده همگی مواد را ترکیب نمایید تا خمیر نرم و یکدستی شکل گیرد.

روی خمیر را با حوله ای تمیر پوشانده خمیر را در جای گرم به مدت ۳۰ دقیقه قرار داده تا حجمش افزایش یابد.

خمیر را ورز داده آن را به ۳۰-۲۵ تکه جدا تقسیم نموده و هر یک را به شکل گرد درآورید.

با یک حوله تمیز مجددا روی خمیرها را پوشانده تا اندکی استراحت نمایند.

هر یک از خمیرها را به شکل طنابی به طول ۲۰ سانت در آورید.سپس از  هر یک شکل هایی به حرف S انگلیسی ساخته مطمئن شوید که انتهای آنها به یکدیگر چسبیده باشد.روی هر یک از خمیرها کشمش قرار داده سپس روی تمامی خمیرها را با دوباره با حوله تمیزی پوشانده به مدت ۴۰ دقیقه در جای گرمی قرارشان دهید تا حجیم تر گردند.

روی هر کدام تخم مرغ هم زده شده مالیده داخل فر از قبل گرم شده در دمای ۲۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰-۵ یا تا زمانی که طلایی متمایل به قهوه ای رنگ گردند بپزید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

نان،مخصوص کشور سنت لوسیا

مواد لازم: به منظور تهیه خمیر: ۲ بسته خمیر مایه یک چهارم پیمانه آب گرم …

دیدگاهتان را بنویسید