یکشنبه , ۲۵ آذر ۱۳۹۷
خانه / غذاها / کارهای خمیری / انواع نان ها / نان،مخصوص کشور سنت لوسیا

نان،مخصوص کشور سنت لوسیا

مواد لازم:

به منظور تهیه خمیر:

  • ۲ بسته خمیر مایه
  • یک چهارم پیمانه آب گرم
  • یک و سه چهارم پیمانه شیر
  • نیم پیمانه روغن نباتی یا روغن کانولا
  • نیم پیمانه شکر
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • یک چهارم قاشق چایخوری زعفران
  • ۳ عدد تخم مرغ اندکی هم زده شده
  • ۸ پیمانه آرد
  • ۴ قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو
  • ۱ پیمانه لیموی آب نباتی خرد شده
  • ۱ پیمانه بادام خرد شده
  • ۱ عدد تخم مرغ هم زده شده
  • ۱ قاشق غذاخوری آب

به منظور تهیه بخش خامه ای نان:

  • ۸ پیمانه پودر شکر
  • ۴ قاشق چایخوری عصاره بادام
  • ۱ قاشق چایخوری روغن کانولا
  • شیر در صورت نیاز

به منظور تزئین:

  • گیلاس آب نباتی(قرمز و سبز رنگ)

طرز تهیه:

داخل کاسه بزرگی آب گرم و خمیرمایه ریخته تا خمیرمایه نرم شده به عمل آید.

شیر را تا زمانی که گرم شود روی شعله نگهش داشته به آن روغن و شکر اضافه نموده هم زده تا زمانی که حل شود.

مخلوط شیر را به مخلوط خمیرمایه اضافه نموده سپس به آن نمک و زعفران را اضافه نمایید.

۳ عدد تخم مرغ اندکی هم زده شده را به محتویات بالا اضافه نموده همگی مواد را به داخل مخلوط کن منتقل نموده همگی را با یکدیگر میکس نمایید.

به مخلوط ایجاد شده پوست رنده شده لیمو،لیموی آب نباتی خرد شده و بادام را اضافه نموده به هم زده ادامه دهید.

یک پیمانه آرد را کم کم به داخل مخلوط بالا اضافه نموده بعد از هر اضافه کردن آن را بخوبی هم بزنید.به اضافه کردن آرد تا آنجایی ادامه میدهید که خمیر شکل گرفته شده شروع به جدا شدن از دیواره های مخلوط کن بنماید.

خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرار داده حدود ۵ دقیقه یا تا زمانی که نرم و الاستیک و یکدست بشود آن را ورز دهید.

کاسه ای را چرب نموده خمیر را گرد کرده داخل کاسه قرار داده روی آن سلفون کشیده حدود یک ساعت در مکانی گرم قرارش داده تا حجمش دوبرابر شود.

خمیر را به تعداد مساوی به طور مثال به ۶ تکه مساوی تقسیم نموده آن را ابتدا گردشان نموده سپس آنها را به طناب های بزرگی تبدیل نموده بعد سه تا سه تا آنها را ببافید طوری که یک جفت بافت داشته باشید.(دو تا سه تایی)

دو انتهای هر یک از بافت ها را به یکدیگر وصل نموده تا دو قرص نان گرد بافتی شکل بدست آید.

فر را از قبل در دمای ۱۶۲ درجه سانتیگراد تنظیم نموده دو عدد سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده یا اینکه آنها را چرب نموده هر یک از نان ها را داخل هر کدام قرار دهید.

روی نان ها را پوشانده اجازه دهید تا در مکانی گرم حجیم تر از قبل شوند.(دو برابر گردند)

مابقی تخم مرغ را با یک قاشق غذاخوری آب مخلوط نموده با قلم مو از این ماده روی خمیرهای نان ایجاد شده بمالید.

نان ها را به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه یا تا زمانیکه سفت شوند بپزید.

هنگامی که نان ها پخت شدند بخش خامه ای شکل نان را آماده نمایید:

تمامی اجزای ترکیبی گفته شده را تا زمانی که یکدست،غلیظ و نرم شوند با یکدیگر میکس نمایید.گیلاس های آب نباتی را از نصف نمایید.

نان را از فر خارج نموده اجازه دهید تا اندکی خنک شده سپس با گیلاس های سبز به عنوان برگ و با گیلاس های قرمز به عنوان خود همان گیلاس روی نان را تزئین نمایید.

 

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

دامپلینگ شیرین،مخصوص کشور جامائیکا

مواد لازم: ۲ پیمانه آرد نیم پیمانه آرد ذرت یک چهارم قاشق چایخوری نمک ۴ …