یکشنبه , ۲۵ آذر ۱۳۹۷
خانه / غذاها / تعریف شیرینی ها / شیرینی های دیگر / تورستینی یا شیرینی پیچی،به شیوه اهالی کشور سنت وینسنت

تورستینی یا شیرینی پیچی،به شیوه اهالی کشور سنت وینسنت

مواد لازم:

  • نیم پیمانه آب گرم
  • یک قاشق چایخوری خمیرمایه فوری
  • یک و نیم پیمانه آرد همه منظوره
  • یک چهارم قاشق چایخوری نمک
  • ۱ قاشق چایخوری پوست رنده شده لیمو
  • ۴۰ گرم کره
  • شکر جهت رول کردن
  • روغن زیتون

طرز تهیه:

داخل کاسه ای حاوی آب ولرم خمیرمایه را ریخته تا طی مدت ۱۰ دقیقه به عمل آماده شروع به کف کردن بنماید.

داخل کاسه ای دیگر آرد و نمک را الک نموده کره را به آرامی با انگشتانتان به مخلوط آردی اضافه نموده تا جایی که بافت ترکیب ماسه مانند شود.

پوست رنده شده لیمو را به محتویات داخل کاسه اضافه نمایید.

مخلوط خمیرمایه را به داخل مخلوط آردی اضافه نموده به آرامی هر دو را با یکدیگر میکس نمایید.خمیر شکل گرفته شده را خیلی زیاد ورز ندهید زیرا گلوتن موجود در خمیر قوت گرفته باعث میشود که شیرینی حاصل سفت شود.

داخل ظرفی را با روغن زیتون چرب نمده خمیر را گرد کرده آن را داخل ظرف قرار داده به مدت یک ساعت در مکانی گرم به آن استراحت داده تا حجمش دوبرابر شود.

سطح کار خود را آرد پاشی نموده خمیر را روی آن قرار داده ۵ دقیقه ورز دهید.

با انگشتان خود خمیر را مسطح نموده آن را به مربع هایی با سایز یکسان برش بزنید.

هر کدام از تکه ها را به صورت نازک رول نموده به آرامی به داخل کریستال های شکر فرو برده در نهایت آن ها را بپیچانید.

روی سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی شیرینی ها را به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه استراحت داده  آنها را داخل فر از قبل گرم شده در دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند بپزید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

دونات خامه ترش،مخصوص کشور کانادا

مواد لازم: نصف پیمانه خامه ترش نصف پیمانه دوغ حاصل از گرفتن کره نیم پیمانه …

دیدگاهتان را بنویسید