یکشنبه , ۲۵ آذر ۱۳۹۷
خانه / غذاها / تعریف شیرینی ها / شیرینی های دیگر / دونات خامه ترش،مخصوص کشور کانادا

دونات خامه ترش،مخصوص کشور کانادا

مواد لازم:

  • نصف پیمانه خامه ترش
  • نصف پیمانه دوغ حاصل از گرفتن کره
  • نیم پیمانه شکر
  • ۱ عدد تخم مرغ بزرگ
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • ۲ پیمانه آرد همه منظوره
  • سه چهارم قاشق چایخوری کربنات سدیم(جوش شیرین)
  • مقداری اندک جوزهندی
  • روغن نباتی جهت سرخ کردن
  • شکر قنادی جهت پوشش دادن دونات

طرز تهیه:

داخل کاسه ای خامه ترش،دوغ حاصل از گرفتن کره،شکر،تخم مرغ و نمک را به سرعت با یکدیگر هم بزنید.آرد،جوش شیرین و جوزهندی را به همراه هم الک نموده به مخلوط خامه ترش اضافه نموده همگی را با یکدیگر مخلوط نمایید تا خمیر شکل گیرد.تا هنگام گرم کردن روغن به خمیر اجازه استراحت دهید.قابلمه ای گود را تا ارتفاع ۵ سانت با روغن پر کرده روغن را به میزان ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم نمایید.به کمک اسکوپ بستنی یا یک عدد قاشق به میزان یک قاشق پر از خمیر را جدا کرده به دقت داخل روغن انداخته اجازه دهید تا هر طرف طی ۴ دقیقه تا حد قهوه ای رنگ شدن سرخ شده بپزد.به کمک کفگیر سوراخ سوراخ دونات های سرخ شده را از داخل ظرف خارج نموده روی حوله کاغذی قرار داده تا روغن اضافیشان جذب حوله گردد.

به دوناتها اجازه دهید تا به مدت ۱۰ دقیقه استراحت نموده سپس شکر قنادی الک شده را روی همگیشان پاشیده سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

پوره سیب زمینی و گل کلم

مواد لازم: ۱ قاشق غذاخوری روغن نیم پیمانه پیازقرمز خرد شده ۳ حبه سیر خرد …

دیدگاهتان را بنویسید