یکشنبه , ۲۵ آذر ۱۳۹۷
خانه / غذاها / تعریف شیرینی ها / شیرینی های دیگر / شیرینی نانایمو،مخصوص کشور کانادا

شیرینی نانایمو،مخصوص کشور کانادا

مواد لازم:

به منظور لایه پایینی:

  • نیم پیمانه کره
  • ۵ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • یک چهارم پیمانه شکر قنادی
  • ۱ عدد تخم مرغ هم زده شده
  • یک و سه چهارم پیمانه پودر ویفر
  • ۱ پیمانه پودر نارگیل
  • نیم پیمانه بادام خرد شده

به منظور لایه میانی:

  • نیم پیمانه کره نرم شده
  • ۲ قاشق غذاخوری با اضافه ۲ قاشق چایخوری خامه هم زده شده
  • ۲ قاشق غذاخوری پودر کاسترد وانیلی
  • ۲ پیمانه شکر قنادی

به منظور لایه رویی یا بالایی:

  • ۱۱۵ گرم شکلات نیمه شیرین
  • ۲ قاشق غذاخوری کره

طرز تهیه:

به منظور لایه پایینی:

۲ پیمانه آب داخل دابل بویلر(قابلمه ای که قابلمه ای دیگر روی آن سوار است.) ریخته آن را روی شعله ملایم قرار داده منتظر بمانید تا آب به جوش آید.

در بخش بالایی دابل بویلر کره،کاکائو و شکر را مخلوط نموده  روی آب در حال جوش قرارش داده به هم زدن مخلوط تا زمانی که کره آب شده و مخلوط نرم شود ادامه دهید.

تخم مرغ همزده شده را به داخل مخلوط اضافه نموده تا زمانیکه که مخلوط مذکور غلیظ شود همگی را با یکدیگر هم بزنید. بخش بالایی دابل بویلر را از روی آن جدا کرده از روی شعله بردارید.به داخلش خرده های ویفر،نارگیل و بادام را اضافه نمایید.

مخلوط مذکور را به داخل ظرف پخت مربعی(با گنجایش ۲ لیتر) حاوی کاغذ روغنی ریخته فشارش دهید تا لایه پایینی شیرینی ایجاد شود.

توجه:در صورتی که دابل بویلر نداشتید داخل قابلمه ای را تا نیمه پر آب نموده روی شعله ملایم اجازه دهیدتا گرم شده به جوش آید.روی قابلمه کاسه ای فلزی یا شیشه ای قرار داده بقیه مراحل را مثل بالا طی کنید.

به منظور تهیه لایه میانی:

داخل کاسه ای خامه همراه با کره،خامه و پودر کاسترد را ریخته کم کم شکر قنادی را به آن اضافه نموده تا زمانی که سبک بشود همگی را با یکدیگر هم زده میکس نمایید.این ماده را روی لایه پایینی ریخته با اسپاتولا آن را صاف نمایید.

به جهت تهیه لایه بالایی:

داخل دابل بویلر تمیز شکلات و کره را ریخته آبشان کرده از روی حرارت برداشته اجازه دهید تا مخلوط این دو اندکی خنک شود.هنگامی که خنک شد در حالی که حالت روان و  مایعش را حفظ کرده باشد آن را روی لایه کاسترد بریزید.

روی شیرینی ها درپوش گذاشته داخل یخچال قرار داده تا زمانیکه خنک شوند آنها را نگه داری نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

پوره سیب زمینی و گل کلم

مواد لازم: ۱ قاشق غذاخوری روغن نیم پیمانه پیازقرمز خرد شده ۳ حبه سیر خرد …

دیدگاهتان را بنویسید