یکشنبه , ۲۵ آذر ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع غذاها با گوشت مرغ / ساندویچ چیکن باربیکیو،به شیوه اهالی کشور کانادا

ساندویچ چیکن باربیکیو،به شیوه اهالی کشور کانادا

مواد لازم:

  • یک چهارم یک عدد پیاز کوچک به صورت نگینی خرد شده
  • یک حبه سیر به صورت نگینی خرد شده
  • دو و نیم قاشق غذاخوری کچاپ
  • یک و نیم قاشق غذاخوری عسل
  • ۱ قاشق غذاخوری سرکه سیب
  • یک و نیم قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
  • نصف قاشق غذاخوری سس ووسترشر
  • یک پینچ نمک
  • ۱ پینچ فلفل

به منظور تزئین:

  • کاهو
  • گوجه فرنگی اسلایس شده
  • پیاز اسلایس شده
  • ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون
  • ۱ عدد  سینه مرغ ۱۴۰ گرمی بدون پوست و بدون استخوان
  • نان ساندویچ گرد

طرز تهیه:

باربیکیو را از قبل گرم نمایید.

داخل ماهی تابه ای روغن را ریخته روی شعله ملایم گرم نموده پیاز و سیر را داخلش سرخ نمایید.به آن کچاپ،عسل،شکر قهوه ای،سرکه سیب،سس ووسترشر،نمک و فلفل را به داخلش اضافه نمایید.مخلوط را به مدت چند دقیقه تا زمانی که سس غلیظ شود بپزید.مخلوط مذکور را از روی شعله برداشته به کناری بگذارید.

سینه مرغ را داخل سس فرو برده طوری که کاملا به آن آغشته شود.

مرغ را داخل باربیکیو به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه با یکبار چرخاندن بپزید.

مرغ پخته شده را به داخل ماهی تابه حاوی سس برگردانده روی شعله ملایم  هر طرف را به مدت ۵ دقیقه داخل سس بجوشانید.

مرغ را داخل نان از قبل تست شده قرار داده روی آن کاهو،گوجه فرنگی و پیاز گذارده ساندویچ را سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

استیک خردلی،مخصوص کشور کانادا

مواد لازم: نیم پیمانه سس ایتالیایی(مخلوطی از روغن زیتون،سرکه شراب سفید،جعفری تازه،آب لیموی تازه،سیرخرد شده،پودرریحان،فلفل …

دیدگاهتان را بنویسید