پنج شنبه , ۲۹ فروردین ۱۳۹۸
خانه / انواع دسرها / انواع دسرهای دیگر / چوروس،مخصوص کشور کوبا

چوروس،مخصوص کشور کوبا

مواد لازم:

  • ۱ پیمانه شیر
  • ۱ پیمانه آرد همه منظوره
  • ۲ قاشق غذاخوری کره
  • ۱ قاشق چایخوری وانیل
  • ۱ پیمانه شکر
  • روغن کانولا یا هر نوع روغن گیاهی دیگر به جهت سرخ کردن

طرز تهیه:

داخل قابلمه متوسطی روی شعله متوسط شیر،کره و وانیل را با یکدیگر ترکیب نموده اجازه دهید تا ترکیب شروع به جوشیدن نمایدسپس فورا شعله را خاموش نموده قابلمه را از روی حرارت بردارید.

آرد را به محتویات داخل قابلمه اضافه نموده تا زمانی که یکدست و روان شود آن را هم زده به مخلوط اجازه داده تا خنک شود.

مخلوط را یا داخل قیف قنادی با ماسوره  شماره ۴ ریخته یا اینکه آن را داخل کیسه مخصوص ساندویچ که گوشه اش را برش داده اید بریزید.سپس قیف یا کیسه را فشار داده در حدی که نوارهایی خمیری به طول ۱۰ سانت ایجاد شده از کیسه بیرون بیاید.این خمیرها را روی کاغذ روغنی قرار دهید.

داخل ماهی تابه سرخ کردنی گودی روغن را به حد ۵ سانت ارتفاع ریخته آن را تا ۱۷۷ درجه سانتیگراد گرم نمایید.چوروس ها را به داخل روغن داغ انداخته تا حدی که طلایی متمایل به قهوه ای رنگ شوند یعنی حدود ۲ دقیقه آن ها را سرخ نمایید.

چوروس ها را از داخل روغن خارج نموده آن را روی حوله کاغذی قرار داده تا روغنشان جذب حوله شده و دراین مدت دمایشان اندکی کاهش یابد.هنگامی که چوروس ها هنوز گرم میباشند آن را داخل شکر غلت داده کاملا با شکر پوشانده شوند.

چوروس ها را گرم سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

 

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

اشترودل سیب،مخصوص کشور آلمان

مواد لازم: ۳ قاشق غذاخوری کره ۱ پیمانه پودر نان سوخاری یک سوم پیمانه بادام …

دیدگاهتان را بنویسید