پنج شنبه , ۳۰ خرداد ۱۳۹۸

قایق موزی،مخصوص کشور کوبا

مواد لازم:

  • روغن مایع به صورت اسپری
  • ۲ عدد گوجه فرنگی به صورت نگینی خرد شده
  • ۲ عدد  فلفل سبز به صورت نگینی خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری گشنیز تازه
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن کانولا
  • ۱ قاشق غذاخوری ادویه مخلوطی از(فلفل فرنگی شیرین،فلفل تند،میخک صدپر،دارچین،پیازچه،جوزهندی،آویشن،سیر،شکر قهوه ای،زنجبیل ونمک)
  • ۶ عدد موز رسیده بزرگ پوست گرفته شده(در کل ۱۸۰۰ گرم بشوند)
  • ۱ قوطی کنسرو لوبیایی که تا حدود زیادی له شده(مخلوطی از روغن زیتون،پیاز سفید خرد شده،نمک،سیر نگینی خرد شده،پودر چیلی،زیره سبز و لوبیا چیتی…تمامی این مواد را بعد از پخت لوبیا چیتی با یکدیگر مخلوط نموده له نمایید.)
  • ۱ بسته۲۴۰ گرمی برنج پخته شده
  • ۱ عدد لیموی متوسط به ۶ قسمت برش یافته
  • پنیر کوئسو فرسکو

طرز تهیه:

فر را از قبل در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد تنظیم نموده روشن نموده تا گرم شود.ظرف پخت را با روغن مایع اسپری چرب نموده گوجه فرنگی و گشنیز را با یکدیگر داخل کاسه ای کوچک ترکیب نموده به کناری بگذارید.

روغن و ادویه گفته شده را داخل کاسه کوچک دیگر ترکیب نموده  به مقدار زیاد از این مخلوط را روی موزها بمالید.موزها را داخل ظرف پخت  قرار داده روی آن را با فویل پوشانده به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه یا تا زمانی که موزها نرم شوند آنها را بپزید.بعد از پخت بگزارید تا مدت دو دقیقه استراحت نمایند.موزها را از بخش طولی چاک داده طوری که شکاف به کف و یا انتهای موز نرسد.

لوبیای له شده را مابین موزها به میزان مساوی تقسیم نموده با پشت قاشق داخل موزها پخش کنید.روی هر کدامشان برنج و مخلوط گوجه فرنگی و فلفل سبز خرد شده را پخش نموده هر یک از موزهای شکم پر را از وسط برش زده با لیموهای برش خورده سرو نموده روی هر کدام پنیر کوئسو فرسکو آن هم درصورت تمایل بپاشید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

پاستلیتوس پنیری گواوا،مخصوص کشور کوبا

مواد لازم: ۲ ورقه خمیر هزارلا(از داخل فریزر خارج کرده بگزارید تا یخش آب شود) …

دیدگاهتان را بنویسید