چهارشنبه , ۳۰ مرداد ۱۳۹۸
خانه / انواع دسرها / انواع دسرهای دیگر / پاستلیتوس پنیری گواوا،مخصوص کشور کوبا

پاستلیتوس پنیری گواوا،مخصوص کشور کوبا

مواد لازم:

  • ۲ ورقه خمیر هزارلا(از داخل فریزر خارج کرده بگزارید تا یخش آب شود)
  • ۱۷۰-۲۲۵ گرم سس گواوا یا مارمالاد گواوا
  • ۱۷۰-۲۲۵ گرم پنیر خامه ای نرم شده
  • ۱قاشق غذاخوری پوست رنده شده لیمو(اختیاری)
  • ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • ۱عدد تخم مرغ هم زده شده
  • ۳ قاشق غذاخوری شکر قنادی(اختیاری)

طرز تهیه:

فر را از قبل در دمای  ۱۹۰درجه سانتیگراد تنظیم کرده روشن نموده تا گرم شود.روی سینی فر پخت کاغذ روغنی کشیده به کناری بگذارید.

پنیر خامه ای،شکر،عصاره وانیل و پوست رنده شده لیمو را با یکدیگر مخلوط نموده تا زمانی که یکدست و نرم گشته سپس به کناری بگذارید.

هر یک از خمیرهای هزارلا را باز نموده و هر کدام را به  شش تکه به ابعاد ۸ در ۱۰ برش بزنید.

سس و یا مارمالاد گواوا را به۱۲ قسمت مساوی تقسیم نموده هر کدام را در بخش میانی هر یک از تکه های خمیرهزارلا قرارد دهید.

به میزان یک و نیم قاشق غذاخوری از پنیر خامه ای را در کنار هر یک از سس یا مارمالاد گواوای داخل خمیر هزارلا قرار داده از گوشه های خمیر اندکی جا بگذارید.

هر یک از خمیرهای هزارلا را روی ماده داخلیشان تا کرده لبه ها را ابتدا با انگشت سپس با چنگال به یکدیگر چسبانده متصل نمایید.

خمیرها را روی سینی پخت قرار داده روی آنها مخلوط تخم مرغ هم زده شده مالیده در صورت دلخواه شکر بپاشید.

شیرینی ها را به مدت ۲۲-۱۸ دقیقه یا تا زمانی که اندکی قهوه ای رنگ بشوند داخل فر از قبل گرم شده بپزید.

شیرینی پاستلیتوس را برای صبحانه سرو نمایید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

شیرینی گلوله برفی،مخصوص کشور ایتالیا

مواد لازم: ۲ پیمانه آرد همه منظوره سه چهارم پیمانه پودر بادام یک پینچ نمک …

پاسخی بگذارید