پنج شنبه , ۱ فروردین ۱۳۹۸

سفریتو،مخصوص کشور کوبا

مواد لازم:

  • نیم پیمانه روغن زیتون
  • ۴حبه سیر خرد شده
  • ۱ عدد برگ بو
  • ۲ عدد پیاز به صورت نگینی خرد شده
  • ۲ عدد فلفل دلمه ای قرمز رنگ که دانه هایش خارج شده به صورت نگینی خرد شده باشد.
  • ۴ قاشق غذاخوری ژامبون گوشت خرد شده
  • ۵ عدد گوجه فرنگی به صورت نگینی خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • نیم پیمانه شراب سفید
  • ۱ دسته گشنیز خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری پونه کوهی تازه خرد شده
  • نمک
  • فلفل

طرز تهیه:

روی زیتون را داخل ماهی تابه ای ریخته آن را روی شعله کم گرم نمایید.

هنگامی که روغن گرم شد سیر،برگ بو،پیاز،فلفل،گوجه فرنگی خرد شده و ژامبون را به داخلش ریخته تا زمانی که پیاز و فلفل دلمه ای نرم شوند همگی را تفت دهید.

رب گوجه فرنگی را به محتویات اضافه نموده اجازه دهید تا کاراملیزه شود.به مخلوط حاصل شراب را اضافه نموده به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید تا بجوشد.سپس گشنیز و پونه کوهی را اضافه نمایید.

ماهی تابه حاوی مخلوط مذکور را از روی شعله برداشته اجازه دهید تا مخلوط خنک شود.برگ بو را از داخلش خارج نمایید.

مخلوط خنک شده را داخل بلندر یا غذاساز ریخته به شکل پوره درآورید.به آن فلفل و نمک اضافه نمایید.

شما میتوانید سفریتو را بلافاصله استفاده نموده یا اینکه آن را داخل شیشه ای ریخته درب آن را قرار داده طوری که هوا به داخلش نفوذ ننمایندو آن را داخل یخچال بیش از دو هفته نگه دارید.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

روپا ویجا،مخصوص کشور کوبا

مواد لازم: ۹۰۰ گرم فیله استیک گاوی ۱ عدد پیازبه صورت نازک اسلایس شده فلفل …

دیدگاهتان را بنویسید