شنبه , ۲۹ دی ۱۳۹۷
خانه / غذاها / انواع خورشت ها / روپا ویجا،مخصوص کشور کوبا

روپا ویجا،مخصوص کشور کوبا

مواد لازم:

  • ۹۰۰ گرم فیله استیک گاوی
  • ۱ عدد پیازبه صورت نازک اسلایس شده
  • فلفل دلمه ای زرد،قرمز و سبز رنگ از هر کدام یک عدد به صورت رشته ای نازک اسلایس شده
  • ۴ حبه سیر به صورت نگینی خرد شده
  • ۲ قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده
  • ۲ قاشق چایخوری زیره سبز
  • ۲ قاشق چایخوری پاپریکای شیرین
  • ۲قاشق چایخوری پاپریکای دودی
  • یک هشتم قاشق چایخوری فلفل فرنگی شیرین
  • یک هشتم قاشق چایخوری  پودر میخک صدپر
  • ۲ قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
  • نصف پیمانه شراب سفید
  • ۱ پبمانه آب مرغ
  • ۴۵۰ گرم گوجه فرنگی له شده
  • ۴۵۰ گرم رب گوجه فرنگی
  • ۲ عدد برگ بو
  • ۱ عدد هویج بزرگ که از وسط نصف شده
  • ۱ ساقه بزرگ کرفس که از وسط نصف شده
  • یک پیمانه زیتون سبز شسته شده
  • نیم پیمانه فلفل قرمز تند کبابی شده به صورت نازک اسلایس شده
  • یک چهارم پیمانه زیتون هایی که حاوی فلفل قرمز میباشد.(زیتون های شکم پر فلفلی)
  • یک سوم پیمانه جعفری تازه خرد شده

طرز تهیه:

فیله استیک گاوی را با پارچه ای تمیز خشک نموده روی آن نمک و پودر فلفل سیاه بپاشید.

داخل قابلمه ای مقداری روغن ریخته روی شعله بزرگ اجاق آن را گرم نموده هنگامی که خیلی گرم شد گوشت را به داخل روغن ریخته تمامی اطراف آن را کاملا تا حد قهوه ای رنگ تفت داده آن را به داخل بشقابی منتقل نمایید.

سبزیجات اسلایس شده را به داخل قابلمه اضافه نموده روی شعله متوسط به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه تا زمانیکه کاراملیزه شوند بپزید.سیر و ادویه جات گفته شده را به سبزیجات اضافه نموده به مدت یک دقیقه دیگر کل محتویات را بپزید.شراب سفید را به مخلوط مذکور اضافه نموده بگزارید تا بجوشد.

عصاره مرغ،گوجه فرنگی له شده،رب گوجه فرنگی و برگ بو را به داخل مخلوط یاد شده اضافه نموده اجازه دهید تا کل مواد به مدت ۵ دقیقه بجوشد.

گوشت را به همراه هویج و کرفس به داخل ظرف حاوی محتویات برگردانده زمانی که کل مواد بجوش آمد شعله را کم کرده درب قابلمه را قرار داده غذا را به مدت ۴-۳ ساعت یا تا زمانی که گوشت مغزپخت شده بپزید.کرفس،هویچ و برگ بوها را از داخل ظرف خارج نمایید.

گوشت را ریش ریش نموده یا به صورت نواری برش دهید.

زیتون ها و فلفل قرمز تند کبابی شده اسلایس شده را به داخل غذا اضافه نموده درب قابلمه را برداشته اجازه دهید تا به جوشیدن ادامه داده تا زمانی که سس حاصل از آن غلیظ شود.در پایان جعفری تازه خرد شده را روی غذا پاشیده و درصورت نیاز به آن فلفل و نمک را اضافه نمایید.

این خورشت با پلو و لوبیای قرمز پخته شده سرو میشود.

منبع

 

در کانال تلگرام و اینستاگرام که حاوی مطالب متنوعتری است به ما بپیوندید:

کانال تلگرام ما: @creativechief
صفحه اینستاگرام ما: ashpaz_khallagh

 

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی آشپز خلاق

Check Also

سفریتو،مخصوص کشور کوبا

مواد لازم: نیم پیمانه روغن زیتون ۴حبه سیر خرد شده ۱ عدد برگ بو ۲ …

دیدگاهتان را بنویسید